/ Frågestund /

Frågestund!

Fått in många nya läsare på senaste tiden och tänkte därför att det var dags för en frågestund! Så fråga på nu bara, ju fler frågor desto roligare. 

Kommentarer (13)
15år / bloggare / frågestund / frågor / rullstolsburen / russ / svar / svararpåallt / trav
/ Allmänt /

Skogsrusset har fått en egen almanacka!

Beställde den från den här hemsidan. Du får designa almanackan eller skrivboken helt själv med både text,bild och färg. 
Man kan få de riktigt personliga, finns massa smarka saker man kan lägga in. 
Super nöjd! c:
/ Skogsdala Bella /

Första dressyr träningen avklarad!

Första dressyr träningen för instruktör på ca sex år gjorde jag idag, alltså första träningen sen jag hamnade i rullstolen. Och även fösta träningen på ridbana med Bella, otroligt nog då jag ägt henne i snart åtta år. 
 
Allt gick fel från början. Bella vägrade gå in i transporten, vi åkte fel väg, kom försent och jag hade glömt lite saker. Men vi kom i alla fall ut på banan, lite smått försenade och nervösa. 
Gick förvånadsvärt bra under körlektionen. Sprang mellan konor, stannade vid bommar, tränade på volter och sånt där. Eh ah, märks verkligen att man är travkusk i sånna där situvationer. Visst att jag vet hur en häst ska gå och sånt, men hur man får den att trampa under sig mer och allt vad de nu sa fick jag lära mig idag. Kände mig som värsta nybörjaren, haha.
"Ställa henne mer åt höger, få henne mer i rätt form, jobba med bogen, hon ska sätta benen under sig, höj vänsterhanden", blabla så mycket att hålla koll på!
Super kul var det, lärde mig mycket på bara den där timmen. Tycker det är kul att de frågade om jag ville vara med på torsdags kurserna. Visste inte ens att det fanns några körkurser här omkring i Hälsingland förutom trav, så kul att folk angagerar sig i att fixa kurser och dessutom ser till att det kommer dit folk.  
 
Bella fixade till en riktigt fin avslutning på dagen genom att göra en baklänges volt ut ur transporten när vi kom hem. Sjukt läskigt när det hände men vi kunde ändå inte hålla oss från skratt efteråt, lill tjejen lyckas seriöst med allt. Som tur var klarade hon sig helt utan några skador, ställde sig upp och betade som om inget hade hänt efteråt. Knas hästen min. <3 
 
Kommer lätt fortsätta åka dit varannan torsdag. Ponnyn får helt enkelt lära sig gå in i transporten, hur nu det ska gå.. ;) 
Kommentarer (4)
dressyr / hagmyren / häst / jättendal / kusk / körning / ponny / precision / rullsolsburen / russ / tjock / trav