/ Allmänt / Om mig / Sammanfattning av tidigare år /

Tack för i år

Om ni läst min blogg under året, eller läst sammanfattningen om allt som varit så vet ni nog att allt inte varit en dans på rosor. Egentligen vet jag inte vad jag ska säga om 2012. En del av mig vill bara glömma både 2011 och 2012, medan en annan del av mig älskar det som varit. De nya utmaningarna, nya vännerna och otroliga händelser.
En sak jag vet är att jag under de senaste året lärt känna mig själv. Lärt mig vart mina gränser sitter, vad jag klarar av och inte. Vet att när man tror man nått botten är man inte ens halvvägs, vet att orden "ge upp" inte finns, att ordet "kämpa" är något stort. Ingenting är omöjligt men allt är långt ifrån lätt. 
 
Bloggen har utvecklas något enormt, jag har blivit kallad både förebild och kämpe. Folk verkar uppskatta det jag gör och det får mig alltid på bättre humör. Visst jag har dåliga dagar, precis som jag har bra dagar med. Min blogg handlar om de bra dagarna, det positiva med livet och jag är glad över att så många hittat hit. 
 
Att starta bloggen är bland det bästa jag gjort, och jag hoppas att ni är intresserade av att följa mitt liv ännu ett år.
 
 
 
/ Allmänt / Svar på kommentar /

Svar på kommentar - Hur jag lastar hästarna

Jag bara kom på en sak.. Hur gör du när du lastar hästarna? Gör du det själv eller gör någon det åt dig? Om du hör det själv, hur gör du då? :)

Svar: Nej jag gör det inte själv, speciellt inte med Bella. Hon är så rädd för transporter så knappt vi får inn henne trots att jag har fem pers som hjälper till. 
Linnson eller andra hästar brukar pappa (eller den som skjutsar/följer med som skötare) få leda in, skulle kunna lasta själv om det inte vore för att rampen är för brant och att rullsolen inte kommer under bommen. 
 Min plats under lastningen är oftast längst fram vid dörren, med en påse morötter och pepp talk för att få hästen att gå in, haha. ;) 
 
Önskar det vore såhär enkelt att lasta hästarna, vilken dröm! Kolla från 2.27 för att se själv lastningen. 
/ Allmänt /

Buskatt

Min lilla julklapp är en riktig nattuggla, sover hela dagarna och busar runt överallt på nätterna. Klockan är typ halv ett på natten och Måns springer runt och leker med min smuttstvätt, hoppar runt på hyllor och kastar boll med sin leksaks råtta, haha knas killen. x3