/ Om mig /

Om Matilda

Tjao! Vill du veta mer om vem jag är? Bra! Här under finns allt du behöver veta om mig.
 
Allmänt 
Jag heter Matilda Persson, är född 1996 och kommer från Hudiksvall. Jag pluggar för tillfället andra året på Bromangymnasiet. Går IM programet för att endast plugga upp betygen. 
På fritiden kör jag ponnytrav, pysslar i stallet med mina tre gotlandsruss, bloggar och fotograferar mycket. Trav är ett stort intresse och har blivit ersättaren för ridsporten jag höll på med innan rullsolen kom in i mitt liv. 
 
Sjukdomen 
Jag lever med nervsjukdomen Complex Regional Pain Syndrom (CRPS) som gjort att mitt högra ben dragit ihop sig och sitter mot magen. Jag har smärtor dygnet runt och är känslig för beröring. För att kort beskriva sjukdomen så är det något som gör att signalerna som ner från huvudet ut i nerverna blockerats. Därför "lyssnar inte" min kropp när jag ber den om något. Rullstolsbunden sedan 2007. 
 
Media 
Under hösen 2013 sändes en dokumentär film om mig i TV4. Där fick man följa min vardag och se mitt liv. 
Dokumentären heter "Matilda" och går att se på tv4 play. 
Även varit med i nyhetsmorgon, haft 8 st helsidor i olika tidningar, varit med i radio två gånger samt medverkat i olika internet magazine som aftonbladet, häst magazinet, föräldrarkraft, svensk travsport, equis, hippo mfl. 
Jag har även tagit emot ett fotodiplom i Globen under SIHS13, heeelt otroligt! 
 
Jobb 
Driver bloggen, fotograferar och redigerar mycket. Tidigare haft praktik på Travskolan samt hos travtränaren Jan-Olov Persson. Just nu är jag på Smådjurskliniken och hos BOP. 
 
Bloggen
Jag älskar att skriva och började blogga då jag genom dayviews såg att det fanns ett intresse att följa mitt liv. Jag skriver för att jag vill och därför vill jag även ha bloggen öppen och ärlig. Målet med bloggen är att visa att ingenting är omöjligt. Jag älskar att göra andra människor glada och det är målet med bloggen. 
Jag bloggar för Hästmagazinet och UngaTravet. 
 
Kontakt:
skogsrusset@gmail.com
 
 
 
Jag skryter inte, jag delar med mig. Så snälla, hacka inte på mig för att jag skriver om något som gjort mig glad.