/ Om mig /

Stora Stockholm idag + tre kansiga saker som hänt idag

När man kommer från ett hus mitt ute i skogen, där det bor fler djur än människor, då känns Stockholm så grymt stort, stressigt och .. vad ska man kalla det.. annorlunda?
Sover på Globen hotell, grymt fiint. Dock kunde jag knappt sova på hela natten, humf.
Åkte ner till det första köpcentrumet direkt efter frukost, men tröttnade efter bara 10 min. Det här med shopping är inte min grej xD..
Oscar mådde bättre idag så jag åkte in till Stockholm centrum och var med han resten utav dagen, gjjjymt att få träffa killen igen c':
Sådär på eftermiddagen så åkte vi ut till Farsda och såg på när syrran spelade sista matchen för idag. De vann med 5-0, woho!
Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Oscar igen, kanske gå på någon hockey match och sen får vi se vad jag hittar på. :3
Tre lite knasiga saker har hänt idag med.. Först så trodde en gubbe i en kiosken att mitt ben var ett barn (det var fett skumt), det andra var att en unge sprang fram till mig, petade på mig, och sprang sedan iväg igen. Och det tredje var att varken rulltrappan eller hissen funkade på tunnelbanan, så jag fick krypa på golvet. Blä. "Smärtan som uppstår när man får krypa nerför rulltrappan", höhö. xD
/ Allmänt /

Duktiga jag som glömmer att blogga ..

HÄÄÄÄJ ALLA BEVAKAREEE!
Höhö orkar inte vara seriös idag, sovit alldeles för lite .__.
Sitter i alla fall på donken nu, ska snart ta tunnelbanan in till Stockholm centrum för att träffa Oscar c':
Minns inte vad det var jag skulle skriva egentligen, ehee...

/ Allmänt /

Bilen rullar mot Stockholm!

Funderar seriöst på att skaffa en reseblogg så mycket jag åker runt här i landet, haha!
Just nu sitter jag i bilen mot Stockholm, musiken dunkar och syrran sjunger glatt med, höhö.. ( hon har sämst musik smak, humf)
Ingen aning om vad jag ska göra i Stockholm faktiskt.. Börjar redan sakna hästarna ;_;
syrran har hockey cup i Farsta och brorsan i Norrköping. Själv är jag igen sport fantast direkt, men kameran är med så ska väll fota någon match i alla fall. Annars får vi se vad jag hittar på under helgen!