/ Allmänt /

Unghästauktion, clinic och V75.

Ville verkligen inte hem, vill inte fylla år imorgon. Önskar jag fyllt år en annan dag, så att jag kunde stanna kvar där i Stockholm. Det senaste dygnet har verkligen varit underbart. Unghästauktion, bo på hotell, åka på clinic för Anna Nordin, träffa Hillevi och avsluta allt med V75 på Solvalla. Grymt mycket kul man kan hinna med på bara ett dygn i Stockholm, haha. :3 
 
Unghästauktionen var verkligen något nytt för mig. Små ettåriga varmblod som fick gå runt och visa upp sig för människor som sedan la ett bud och den som la högst fick följa med ut och köpa hästen. Otroligt vad lugn vissa hästar var, liksom bara stod där trots att det var massa folk, högtalare som låter och massa sånt stress ljud. Visst att vissa flippade ur lite, men trodde de flesta skulle reagera mer än vad de faktiskt gjorde. 
Tidigt på morgonen kom Hillevi och hämtade mig i hennes bil. Hon har ju precis tagit körkort, sjukt coolt när hon kör runt med bara ett ben. Gruvar mig tills jag ska ta körkort, kommer aldrig klara det. x'D 
Jag följde med henne på en clinic för Anna Nordin. En tjej som fått amputerat ena benet. Hon har tävlat dressyr i paralympic och sånt där. Just den här clinicen var hon instruktör för olika grupper som red working equitation . Hon verkade vara en sjukt duktig instruktör, lätt att jag skulle vilja träna för henne någon gång i framtiden. 
Sen måste det nog sätt rätt kul ut när Hillevi och jag kom uthoppandes ur bilen där på stallplan för att sedan försöka få ut rullsolarna ur bilen. Kan säga att Hillevi lyckades få ut sin rullsol lite bättre än vad jag lyckades med, slutade med att hon fick hjälpa mig. Märks vem som är mer van. ;) 
Vi fick åka lite tidigare från clinicen då jag skulle till Solvalla och Hillevi på bio. 
Rätt så kul på Solvalla ute i regnet. Alltid lika kul att fota när kuskarna ser ut som levande lerpölar. Fick några bilder jag blev rätt nöjd med, men visar de i ett annat inlägg. c: