/ Allmänt /

Soffan är alltid mysig.

Förstår inte det här med Valborg. Förstår inte heller varför varjenda jävla ungdom ska supa skallen av sig. "Hej nu välkommnar vi våren, super bort den hemska vintern och mår ännu sämre imorgon bitti, wiho!" 
Sen förstår jag inte meningen med raketer. De smäller, brinner och går inte att kontrollera. Liksom som små bomber. Dessutom skrämmer dem halvt ihjäl djuren. 
 
Förutom att jag delade med mig om min åsikt om valborg (som förövrigt nog inte intresser någon av er) tänkte jag bara hälsa att min kväll spenderas i soffan. Kollar film, läser bloggar och dricker cola. Fattas bara en stor godisskål så hade kvällen nästan varit perfekt. 
/ Allmänt / Foto /

Bilder från lördagsnatt och söndagstrav

Inte hunnit lägga upp bilder från i lördagsnatt och heldagen på travet i söndags. Men tänkte lägga upp några nu ifall någon fortfarande är intresserad av att se. :) 
/ Om mig /

Veckan bjuder på hästar, soffa och sjukhus

Veckans planer 
Måndag: Infektionen är kvar, blir soffan idag igen.. 
Tisdag: Skola, köra hästarna
Onsdag: Köra hästarna, packa
Torsdag: Praktik Smådjurs kliniken, åker till Stockholm. 
Fredag: Karolinska, sövas, ta botox osv. 
Lördag och söndag: Blir kvar i Stockholm med familjen, minisemester där över helgen. Gå på stan och ha tråkigt, elr något sådant. Lär inte orka vara ute så mycket efter fredagen, men chilla på hotellet är helt okej det med.