/ Blogg tävlingar /

Tävlingen avslutad

Du kan inte längre anmäla dig till tävlingen som pågått här på bloggen. Vinnaren presenteras inom kort, håll koll ifall det blir du! 
 
/ Sammanfattning av tidigare år /

Sammanfattning av 2013 - del 2

Del 2 av 4
April 
Åkte till Åre med familjen. Ramlade med sitskin och gjorde illa mig rejält flera gånger. Vägrade åka mer, var arg och ville hem. Roade mig med hundspann. 
Filminspelningen fortsätter, Linnson galopperar ut sig igen och vi måste kvala igen (vilket vi fick göra två-tre gånger innan han klarade omkvalet). Han visade humör och vi hade lite kamper mot varandra om vem som bestämmer. 
Årets första kalv föddes och vi bestämde oss för att skicka iväg Bella på betäckning. 
Maj
Linnson fick testa hoppa för första gången i sitt liv, vilket han tyckte var super kul. 
Ny botoxbehandling gjordes på Karolinska, filminspelningen fortsatte och jag började vänja mig mer och mer med att stå framför kameran. 
Bella åkte iväg till seminstation
Botox behandlingen fungerade åter igen inte. Jag blev dålig och kände mig sämre än någonsin. Hela min kropp blev konstig och jag kände mig inte längre hemma i min egen kropp. Jag var svag och mådde skit. 
Linnson klarade äntligen omkvalet och vi kunde börja tävla igen. Han började lugna ner sig och började även förstå sig på ridningen. 
Juni 
Familjen är utomlands så jag och min vän Tova tar hand om gården. 
Köpt ny vagn, Linnson känns toppen och 16 juni tar vi våran första seger. 
Åker till Gotland med Tova. Min kropp börjar bli sig själv igen. Jag börjar få tillbaka orken och njuter av livet. 
Avslutade månaden med hästrally. Startade med varmblodet Pikant Sund och hennes ägare Norunn. Avbröt efter första dagen då jag fått infektion och hästen roade sig med att stegra ner i diket. Norunn fortsatte tävlingen som ryttar ekipage och jag agerade fotograf. 
 
/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Test av alternativ behandling

Idag har jag varit iväg och testat något vid namn KranioSakral terapi. Vad det går ut på kan jag inte riktigt svara på, men det är en typ av alternativ behandling, dvs sådant som sjukhuset inte gör. Haft tips om stället ett bra tag men aldrig tagit mig för att åka dit. Men vafan, om nu sjukhuset inte har mer att erbjuda kändes det bara fel att sitta hemma när jag ändå hade erbjudande om att följa med och testa det här. 
 
Fick ligga ner i ca en timme medan behandlaren hade sina händer vid min svanskota och huvud. Hon fixade till saker i min kropp, fick vätskan som går från huvudet ut i ryggraden att röra på sig. Hon sade sig känna min smärta och oro. Hon kände även att mitt högra ben var rädd, men att det fortfarande fanns där. 
Och massa sådant där, haha. Svårt att förklara! Kan inte säga om det är något som funkar än. Skulle ju vara lite komiskt. Man kunde märka något något dygn efter, var inte säkert att det skulle ge effekt efter första gången men man kunde känna något. 
Än har jag inte känt något, men håller er uppdaterad! 
Jag menar det är ju alltid värt att prova något nytt..