/ Sammanfattning av tidigare år /

Sammanfattning av 2013 - del 2

Del 2 av 4
April 
Åkte till Åre med familjen. Ramlade med sitskin och gjorde illa mig rejält flera gånger. Vägrade åka mer, var arg och ville hem. Roade mig med hundspann. 
Filminspelningen fortsätter, Linnson galopperar ut sig igen och vi måste kvala igen (vilket vi fick göra två-tre gånger innan han klarade omkvalet). Han visade humör och vi hade lite kamper mot varandra om vem som bestämmer. 
Årets första kalv föddes och vi bestämde oss för att skicka iväg Bella på betäckning. 
Maj
Linnson fick testa hoppa för första gången i sitt liv, vilket han tyckte var super kul. 
Ny botoxbehandling gjordes på Karolinska, filminspelningen fortsatte och jag började vänja mig mer och mer med att stå framför kameran. 
Bella åkte iväg till seminstation
Botox behandlingen fungerade åter igen inte. Jag blev dålig och kände mig sämre än någonsin. Hela min kropp blev konstig och jag kände mig inte längre hemma i min egen kropp. Jag var svag och mådde skit. 
Linnson klarade äntligen omkvalet och vi kunde börja tävla igen. Han började lugna ner sig och började även förstå sig på ridningen. 
Juni 
Familjen är utomlands så jag och min vän Tova tar hand om gården. 
Köpt ny vagn, Linnson känns toppen och 16 juni tar vi våran första seger. 
Åker till Gotland med Tova. Min kropp börjar bli sig själv igen. Jag börjar få tillbaka orken och njuter av livet. 
Avslutade månaden med hästrally. Startade med varmblodet Pikant Sund och hennes ägare Norunn. Avbröt efter första dagen då jag fått infektion och hästen roade sig med att stegra ner i diket. Norunn fortsatte tävlingen som ryttar ekipage och jag agerade fotograf. 
 
#1 / / Klara:

Gud vad mysigt! Det vill jag också prova :)