/ Allmänt /

Heeelt slut

Efter åtta timmar på praktigen blev det direkt hem och ut i stallet, körde både Bella och Linnson samt fixade med lite annat "stallgöra". Kom in från stallet 20.13, alltså varit igång i ca tolv timmar utan vila! 

Är väll inte direkt något att skryta om, de flesta av folket verkar jobba mer än 12 timmar om dagen nu för tiden, tehe. Men jag har otroligt svårt med sånt där, helt slut efter bara en lektion i skolan. Somnar i soffan så fort jag kommer hem och sånt. Därför ger jag mig själv och min inte allt så älskade kropp en klapp på axeln, idag stog vi ut utan att soffan blev allt för lockande. c: 

Nu ska jag bara läsa lite bloggar och skriva något tidsinställt så ni har att läsa imorgon när jag är på praktiken, sen ska jag gosa ner mig i sängen och sova. Natti! 

Random bild på Måns, höhö. :3

/ Stallet /

Wiho!

Skulle egentligen bara vara två veckor på praktiken, men förra veckan frågade de om jag ville komma den här veckan igen. Gissa om jag blev glad! 
Så nu är jag snaart på väg in till smådjurkliniken för praktik, kunde inte varit gladare. Älskar att vara där, träffa och ta hand om massa djur, gosigt värre. 
Fett med suddig bild, men skyller på att jag suger på att fota självporträtt. 
 
Efter praktiken blir det ut i stallet här hemma, hästarna ska köras och boxar ska mockas. Kommer bli en lång dag idag, men det är det lätt värt när man får vara med massa olika djur hela dagen. Får helt enkelt tvinga mitt psyke att klara hela dagen, lite får väll kroppen ta att tåla. ;3 
/ Om mig /

Hockey, skitväder och annat chill.

Var på hockey med några kompisar nu under eftermiddagen. Haft det trevligt, skönt att komma hemifrån och göra något med komisar istället för att sova i soffan hela dagarna. x3 
Vädret var piss idag igen, vilket resulterade i att hästarna inte blev körda. Tredje dagen på raken nu, får snart panik. Imorgon måste båda köras, då skiter jag i väder, föräldrar som jobbar och allt vad det nu varit. 
Vädret har även förstört mina händer helt nu. För ca två veckor sedan "förfrös" jag ju framsidan av tummarna när jag rullade rullstolen ute i typ -19, så de blev typ vit/röda, massa blåsor och shit. Idag fixade blötsnön resten av händerna. Redan helvit och fläckvis rött, kommer säkert få blåsor igen. Svart är jag hela handflatan med, haha så vackert! 
Mjo, måste skaffa bättre handskar.