/ Om mig /

Ses vi?

Kommer vara på Globen hela dagen idag. Var inte rädd för att komma fram om du ser mig! Är alltid kul att träffa följare. :) Bara hålla koll på någon förvirrad tjej i rullsol! Eller lukta er efter något infekterat, det fungerar också. ;)
Brukar undvika skolan och vara bland folk när det är så här. Har flera gånger varit med om att folk (framförallt tonårs tjejer) klagar på lukten, säger att "något luktar dött", "fyfan vad det skinker" och liknande. Så folk brukar hålla avstånd. :)) Men jag kan inget göra förutom att utnttja parfymflaskan till 100%. Bara gilla läget, kan ju inte missa Globen? 
 
/ Om mig /

På vift runt i Stockholm

Infektionen har blivit värre men min dag har varit bra. Var duktig och tog tunnelbanan själv till Mörby för att träffa Hillevi. Kollade bland annat in hennes nybyggda mysiga lilla hus, & åkte ut till stallet ett tag innan jag begav mig "hem" till hotellet inne i Stockholm igen. 
Hissen på tunnelbanan hade slutat fungera, så när jag var där själv blev jag tvungen att åka typ världens längsta rulltrappa ner till tågen. Visst att jag brukar åka rulltrappa, men helst inte baklänges (själv) så långt. Men gick as bra! Stockholmarna var dock lite irriterade över att jag blockerade hela vägen för dem där mitt i rusnings tiden. ;) 
Har tillbringat resten av dagen i sängen och laddat upp inför Globen imorgon. Jag och Maria var nyss och köpte godis så nu är det fredagsmys med film hotellrummet. Man kan ju faktikst ha kul när man är bortrest också trots att saker och ting inte blivit som planerat pga mitt dumma infekterade ben. 
 
/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Godmorgon Fredag!

Sovit uselt inatt pga smärtan. Upptäckte även nyss att huden börjat ramla av på det sjuka benet, så är väll nå sår som börjar komma nu också. Som om det inte räckte med att benet är knallrött, svidande och rinnande/luktande liksom (låter alltid lika "mysigt", förlååt<3). Men har i alla fall fått pencellin utskrivet, så hoppas på att det börjar verka snabbt så jag slipper ligga på hotellrummet och ha ont hela dagarna nu när jag är bortrest ... 
 
Men för att prata om något roligare så är hotellet jättefint! Är på Södermalm och ligger nära och bra till både matställen, affärer och tunellbana. Perfeekt. 
Har jag tur så får jag träffa Hillevi idag, och Maria kommer till Stockholm senare under kvällen så då blir det ju bra. Och har jag riktigt tur finns det biljetter kvar till BVB ikväll så kan jag få se de live. 
Ska nog bli en bra dag ändå, bara smärtan håller sig i någorlunda bra läge. 
Kul med webcam har jag med haha! 
Kommentarer (1)
CRPS / Cronic Pain / Sjukt / infektik / infektion / stockholm / stockholm horse show / webcam