/ Cocktail Skott /

Godmorgon

Trötta Kakan hälsar godmorgon! 
 
/ Allmänt /

Söka eller inte?

Fick veta idag att det kommer börja en fotoutbildning på Forsta folkhögskola till hösten. Sista ansökningsdagen är imorgon och jag har fan panik! Söka eller inte?
Hoppar av IM nu i vår och har väll hyfsade betyg för att söka vanligt gymnaisum, vilket jag inte gjort eftersom jag känner att jag inte orkar. Har ju aldrig trivts i skolmiljö. För er som inte hänger med så har jag nu gått två år på IM för att plugga upp grundskolans betyg som jag legat efter med. Därför har jag inte börjat gymnasium än.
 
Men en fotokurs? Det kanske hade varit något.. Ville ju gå estet på gymnasiumet men då det är såå mycket plugg på den linjen och jag inte har betygen så är det rätt självklart att jag inte hamnat där.
Jag behöver inte ha gymnasiebetyg för denna utbildning utan istället skriva ett personligt brev, bifoga några bilder jag tagit och få någon att skriva på att jag har fotointresset/erfarenheten istället. Såå jag har ju faktiskt en chans att komma in. 
 
Utbildningen pågår ett år och innehåller allt från studio till naturfotografering och allt där i mellan.
Kanske värt att söka? Det verkar ju kul. Jag har ju ändå ingen aning om vad jag ska göra till hösten annars.. 
 
Ahh varför fick jag reda på det här dagen innan sista ansökningsdagen?! Hinner ju knappt fundera om jag vill eller inte. Eller vill vill jag väll men så mycket annat som hänger ihop i slutet... Typ hästar, mående och status med sjukdomen. Men att få en riktig fotoutbildning hade varit riktigt kul, faktiskt. 
 
/ Tips! / Video /

Insidan av en tävlingshäst *video*

Videon är på engelska men man förstår hyfsat mycket även om man (som mig) är helkass på andra språk. 
Den handlar om hästens anatomi och vad som får tävlingshästen att kunna springa så fort, vad som händer i kroppen och hur det ser ut "från insidan". 
Väldigt intressant video! 
Kommentarer (2)
Trav / anatomi / galopp / insidan av tävlingshästen / racehorse