/ Linnson /

Linnson - Körning för Alf Jonsson

Började grina pga smärta och "fan va synd det är om mig" känsla när jag var ut och gav ponnysarna hö tidigare idag. Kände mig väldigt uppmuntrande och tålig då. Usch, hatar verkligen när jag får sådana här infektioner. Är det någon gång jag verkligen tycker synd om mig själv så är det vid sånna här tillfällen.  
Men min Kaka är underbar, go tjejen skippade luchen för att stå med huvudet i famen på mig och bara gosa. Bästa lillfuxen kan alltid få en att tänka på annat. <3
 

Men för något mer kul att läsa om! Det blev träning för Alf Jonsson på Hagmyren idag trots att jag inte är på topp. Dock inte jag som körde, utan pappa fick agera mästerkusk och köra Linnson för Alf. Gick toppen och jag fick jättemycket beröm över Linnson. Sådant är alltid kul att höra! 
 
Nu ska vi ladda upp för söndagens tävling. Är trav i Rättvik och Linnson har fått två rätt så bra lopp.
Jag laddar upp genom att inta soffläge och försöka bli fri infektionen. Linnson får ladda upp i hagen. Har jag tur får pappa tid över att köra någon dag, annars kanske jag har någon snäll kompis som kommer hit. Det brukar alltid lösa sig på något vis. :)
Pappa verkade tycka det var kul att köra Linnson igen. Tur jag har någon som ställer upp i alla lägen! 
 
Var i alla fall väldigt intressant att höra om balansering och olika saker man kan göra och ändra i utrustningen beroende på häst/ponnyn. Kul att klubben kunde ta hit någon riktigt erfaren som kan ge tips och råd om allt sådant! Tror det var uppskattat från flera håll. :) 
#1 / / Jessicaa:

Åh vad kul att du kommer till Rättvik! Vilken tid startar du ungefär?? Jag kommer dit och kollar! :D

Hoppas det blir bättre med benet, krya på dej!

#2 / / Maggan:

Farsan ser ju ut som en riktig proffskusk! Och hästen är som alltid superfin!

#3 / / Anonym:

Det är/var Alf´s miljonhäst Mill Ali som Vera sparkade in boxväggen till första natten vi hade henne...


Svar: Haha shit!
Skogsrusset - Matilda Persson

#4 / / C:

Gullig blogg, kika gärna in på min :) kram