Söndag 31 augusti

Tjo, varit lite tomt här idag va? Äh, det är söndag. Kan vara skönt att inte läsa så mycket då. ;) 
Jag har faktiskt haft fullt upp, varit på min kusins dop i Uppsala. Fotat massoor. När vi kom hem var det bara direkt ut i stallet och börja fixa där. Tog några timmar.. 
Nu sitter jag nyduschad i soffan och försöker få någon ordning på kommande vecka. Infektionen i sjuka benet har börjat smyga sig tillbaka, vilket kommer förstöra hela veckan för mig om den bryter ut. Klarat mig i fem veckor nu, så ska väll vara glad för den här tiden.. Men känns SÅ typiskt. För första gången känns det som jag hittat så rätt som det kan bli med utbildning, ja jag gillar faktiskt att kliva upp för att åka skolan på morgonen. Jag har inte tid för att ligga hemma och vara dålig. :( 
Dessutom har jag precis tagit hem Kaliber, Linnson är i full gång och Adventure vill jag mer än gärna åka till och köra. Licensloppen är ju igång också! För den delen är det marknadshelg nästa helg, typ det enda som händer i lilla Hudik. Vill man ju inte missa. 
Men nu ska vi inte klaga, inte än (fast det gjorde jag väll precis?).
Bara hålla tummarna för att det inte blir värre.. 
 
#1 - - Sanna:

håller tummarna på att du slipper infektionen.
Så liten är väl ändå inte hudik? var ett år på markanden (min farmor o farfar står i ett försäljningsstånd) Mamma brukar hjälpa dom att sälja/ har ett eget på dom större marknaderna tex hudik ;) så nu iår ska jag göra comeback vid ståndet som farmor åh farfar, första gången jag kommer att hjälpa dom. Nervös inför det, har inte stått där bakom på några år då jag har jobbat och att jag har tävlat ;) hoppas att vi ses! =)
ha en bra vecka =)

#2 - - Anonym:

Finns det inget läkarna kan göra åt att du får infektioner hela tiden? :O Måste ju vara sjukt enerverande :|

Svar: Ja man tycker ju det. :( Men nej, inte än så länge..
Skogsrusset - Matilda Persson