/ Sammanfattning av tidigare år /

Sammanfattning av 2014 - del 3

Juli - sommarlov och sommarjobb
- Sommarjobbet nere i Valjeviken fortsatte
- Åkte iväg till Falstebo efter sommarjobbet 
- Startade på Hagmyren med Linnson och blev diskad, var mycket hos Adventure och red även lite på Pikanten. 
- Hade turkörning med Linnson i Långvind 
- Tyckte att jag behövde hjälp att få Linnson att inte galoppera och "vika ut sig" i loppen så kontaktade hans uppfödere - vi åkte iväg till henne och hon fick köra honom och ge mig lite tips. 
- Tipsen från Therese gav resultat och dubbeltravhelgen i Östersund visade därefter. Oplacerad i två lopp på fredagen men tog rekordsänkning på söndagen till tiden 2.02,3. 
 
Augusti - way of happiness 
 
- Linnson och jag startade på Hagmyren = galopp och allt gick skiit. 
- Efter det gjorde vi något stort för oss - åkte hela vägen till Umeå själva. Bara pappa, jag och Linnson. Utan varken hästskötare/hjälp eller resesällskap. Gick huur bra som helst och Linnson tog faktiskt en tredjeplats och gjorde en av de bästa loppen han gjort. Klockren var han både i transporten och under tävlingarna. Lyckan! 
- Från dubbeltravhelg i Umeå till hem och börja min första utbildning. Jag har aldrig gått gymnasium eller något. Så var lagomt nervös när jag satte mig i bilen på väg mot folkhögskolan. 
 
 
- När allt går bra måste alltid något negativt komma och förstöra allt.  Bella eller Kakan visade sig vara dräktiga.. 
 
- Körde mitt första licenslopp 
 
- Linnson och jag vann på Oviken 
 
- Hämtade hem Kaliber 
 
September 
- Började månaden med infektion. Klagarade hela augusti utan i alla fall.. 
- När jag tillfrisknat var det full fart. Linnson, Bella och Kaliber tränades här hemma, samt att jag var hos LH på helgerna och pluggade heltid under veckorna. 
- Licensloppen fortsatte 
- Var iväg på Kriteriehelgen på Solvalla
- Fotade mycket 
- Fyllde 18 år 
 
/ Om mig /

ATM

Idag har jag varit snäll mot kroppen och legat i sängen hela dagen. Lagomt uttråkad men hoppas detta gör underverk mot infektionen.. Kändes som det här var något som behövdes. 
Filmtips!??? 

/ Allmänt /

Skaffat en prishylla

Har fixat en "prishylla" på mitt rum med vinnartavlan från ifjol, min globen dag och alla pokaler jag, Linnson och några andra ponnysar kört in under de senaste tre åren. Ska bara sätta upp nya vinnartavlan också så blir hörnan perfekt. :D