/ Allmänt /

Men chill

Sitter i skolan och väntar på skjuts hem. Klockan är 09:14 och jag har redan slutat. Kan inte annat än gilla det nya skolschemat! 
Min skjuts kommer om ca en timme. Tills dess får jag roa mig att sitta i skolcafeterian och slötitta på Instagram/Facebook/Twitter 
#1 / / Viktoria Catpaw (riktiga namn Klaudia):

Jätte fin blogg! Ska fortsätta läsa den är jätte bra! Min blogg handlar om spelet Star Stable Online ett gigantiskt 3D häst spel! Hade varit snällt om du bara kikade in lite :) Kanske du gillar den ändå? Kram :)

#2 / / Monica:

Hej du!
Först vill jag bara säga vilken tuff tjej du är. Såg dokumentärer och fylldes med tårar! Sitter med samma sjukdom som dig o jobbar med travhästar… Vet precis vad du går igenom på många plan! Fortsätt att stå på med din järnvilja, vill man så kan man! :)

#3 / / .:

Jag rakar mina hästar året runt, speciellt på vintern. Jag har tävlingshästar så de går täckade året om. Rakar man inte och dem blir svettiga är det mycket lättare att de blir sjuka än när de är rakade, för när de är rakade torkar de snabbare. Men man måste tänka på att de är riktigt täckade om de är rakade, minst 300 grams täcke med hals. :)

#4 / / .:

Oj, såg nu att jag kommenterade på fel inlägg..

#5 / / Lovisa:

Hoppas du får en bra helg :D
Kram