/ L.H Adventure / Video /

*video* Körning med Adventure 31/7-2014

Idag blev det efter lite om och men en tur till banan med Adventure! En pigg Adventure också för den delen. Hon låg på lite mer idag än i förrgår när jag körde intervaller med henne. Men bara kul. Hon är ändå inte i närheten av hur Linnson kan bli när han är på hugget. ;) 
Riktigt nöjd över allt idag. Hon skötte sig, som vanligt, och jag körde den tiden jag tänkte (tjejen som aldrig lyckas köra planerad tid börjar lära sig, wopwop!). Mer än så kan man inte begära (av mig). Körde inte direkt några snabba tider eftersom hon inte hade några gamascher på sig, meen ja. Kul att köra Adventure på banan igen. :) 
 
Hjälmkameran var med idag och den lär få följa med fler gånger. Tycker det blir riktigt häftiga videos! Synd att ljudet är kasst bara.. 
Efter det har jag fixat med mina egna ponnysar och varit på trav, därav att det blev ett så sent inlägg. Sorry! Man måste njuta av det fina vädret sålänge det håller i sig, datorn kan man sitta vid resterande 10 månaderna om året. ;) 
/ Linnson /

Dressyrpass på åkern

Ja okej, varken jag eller Linnson är några stjärnor i dressyren. Men vi försöker lära oss.
Linnson KAN gå fint, men det är såå mycket roligare (och enklare) att sätta nosen mellan benen och springa istället. Sen när matte tvingar en att ha ett äckligt rakt bett i munnen så kan man absolut inte ställa upp på att se fin ut på bild. Liksom brukar man ha två eller tredelat bett ska man väll inte ha rakt bett helt plötsligt också förväntar sig matte att man ska se fin ut utan att gapa? Noope!
 
Vi övade på dressyrprogrammet vi fick lära oss på lägret förra sommaren. Märks att Linnson orkar mer och har utvecklas under året men nog har vi låångt kvar innan det ser bra ut. Skulle behöva fler lektioner, både jag och ponnyn haha! 
Älskar detta lilla skitunge. Så mycket häst i ett enda litet format. Vi behöver inte vara bäst i verken travet eller vad sjutton som helt vi håller på med. Sålänge vi har kul på vägen får det gå som det går. 
Lill-prinsen. 
/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Man ska vara glad för det lilla

Man ska vara glad över de små sakerna här i livet. Typ som att kunna ha på sig jeans.
Duktiga Annacarin som brukar sy om mina byxor har fixat så det är fleece på insidan av dessa jeans. Så nu äger jag mina första par jeans sedan jag blev sjuk!
Sist jag hade sådana här byxor var typ i början av 2006?! Sedan dess har jag bara använt tyg och mjukisbyxor eftersom sömmarna gör ont mot huden på "hårdare" material. 
Tänk att man kan bli så glad över att ha på sig ett par nästan helt normala jeans!