/ Linnson /

Dressyrpass på åkern

Ja okej, varken jag eller Linnson är några stjärnor i dressyren. Men vi försöker lära oss.
Linnson KAN gå fint, men det är såå mycket roligare (och enklare) att sätta nosen mellan benen och springa istället. Sen när matte tvingar en att ha ett äckligt rakt bett i munnen så kan man absolut inte ställa upp på att se fin ut på bild. Liksom brukar man ha två eller tredelat bett ska man väll inte ha rakt bett helt plötsligt också förväntar sig matte att man ska se fin ut utan att gapa? Noope!
 
Vi övade på dressyrprogrammet vi fick lära oss på lägret förra sommaren. Märks att Linnson orkar mer och har utvecklas under året men nog har vi låångt kvar innan det ser bra ut. Skulle behöva fler lektioner, både jag och ponnyn haha! 
Älskar detta lilla skitunge. Så mycket häst i ett enda litet format. Vi behöver inte vara bäst i verken travet eller vad sjutton som helt vi håller på med. Sålänge vi har kul på vägen får det gå som det går. 
Lill-prinsen. 
dressyr
#1 / / MATILDA:

vad härligt :D

#2 / / Tova:

Han kan bara man orkar traggla på lite grann! Finaste lill-prinsen!

#3 / / jessica:

Helt fantastiskt att läsa din blogg och din historia. Personer som klagar på att dom inte orkar åka till stallet för att de jobbat/är förkyld/det är för varmt ute borde läsa några rader om dig. Det är inspirerande att se att kärleken och ett brinnande intresse till ett djur kan få oss att övervinna det mesta!