/ Visste ni att.. /

Ett år sedan

För exakt ett år sidan träffade jag hela gänget från HM We Love Horses tillsammans med Malin Baryard och Peder Fredricson. Fick träffa en av mina stora idoler - hästmannen Jean Francois Pignon och massa andra härliga människor. 
Men störst av allt var nog att få gå in i ett fullsatt Globen och ta emot ett diplom. Så sjukt häftigt och jag var såå nervös över att prata i microfonen. Haha! 
 
 Anledningen till att jag fick uppleva allt detta var att HM hade en fototävling som gick ut på att man skulle beskriva hästarna betydelse, eller något liknande. Jag postade en bild på mig och Bella med texten;
"Du hjälpte mig upp när allt var som värst. Du gav mitt liv tillbaka när mina ben inte längre bar. Du anpassade dig efter mig, lärde mig, byggde mig. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar den här ponnyn. Bella är inte "min favorit häst", hon är jag. Min bättre hälft. Min bästa vän." 
Och blev efter det en av flera stycken som fick uppleva sin egen globen dag. 
 
Stort tack till HM We Love Horses, Malin och Peder för den helt oförglömliga upplevelsen. Tack! 
 
Här är en film blandat med "live scen" och det de i filmteamet in under "min globen dag". Spola fram till 3:30 för att komma fram till min del.
Tillbakablick
#1 / / Michelle:

Det var du så j*vligt mycket värd!

#2 / / Ida - foto & häst:

åhhh så himla roligt!! och de förtjänade du verkligen!! :')
sv; tack så mycket ❤

#3 / / Trees, mamma i London:

Gud vad fint!! :) Det måste ha vart en jätterolig upplevelse och jag är säker på, som tjejerna ovan, att du var värd det!
Oså är du otroligt söt också :)
Kram!