/ Stallet /

Hejdå Kaliber

Tack för den här tiden kompis..

 
/ Stallet /

Glad, lurvig, liten och nyfiken

Idag får vi besök av familjen som ska provköra Kaliber. Lite nervöst faktiskt. Jag har aldrig sålt någon häst förut så allt sådant här med försäljning är nytt för mig. Vet inte alls vad jag ska säga eller göra. Men försöker berätta så mycket jag vet om lillkillen. Vill så gärna att han ska hamna i ett bra hem där både han och ägarna trivs med varandra. 
Kaliber i sig är ju duktig på att charma folk, så jag behöver väll inte babbla öronen av dem. Kolla bara bilderna från i tisdags. Riktig linslus är är denna kille! 
Btw, visst passar Kaliber bra i Bellas gamla körhuvudlag? Tycker själv det klär honom riktigt bra! Synd bara att Linnson är för liten för det, annars hade jag använt det här huvudlaget mycket oftare.  
/ L.H Adventure / Stallet /

Stalldag

Tillbringat dagen i stallet hos Linda idag igen. Adventure kördes och var faktiskt ovanligt pigg idag. "Jogga är tråkigt och man KAN faktiskt springa förbi hästarna framför så varför ligga kvar i rygg?" - L.H´s stora fundering idag. 
Stannade kvar i stallet ett tag och hjälpte till att fixa med hästarna. Hann även med att fota uppställningsbilder på några hästar som inte har bild på hemsidan deras ännu. Sen kollade jag på när de satte en ettåring i vagn för första gången. Spännande! 
Sen hem för att hinna med mitt eget stall innan det blev alldeles för mörkt ute. Kaliber kördes och kändes verkligen toppen. Börjar redan få lite seperationsångest. Idag var han verkligen kanonfin. Går som en klocka i backen och han verkligen älskar att dra. Tar i som bara den och springer med öronen framåt.
Avslutade passet med övningar med tempoväxling och ljudkomandon på åkern. Allt satt på första försöket och han kirrar mina signaler klockrent. Aaah, tänk vilken toppen hästrally ponny det här skulle bli?! 
Finns inget bättre än att tillbringa dagen i stallet.