/ L.H Adventure / Stallet /

Stalldag

Tillbringat dagen i stallet hos Linda idag igen. Adventure kördes och var faktiskt ovanligt pigg idag. "Jogga är tråkigt och man KAN faktiskt springa förbi hästarna framför så varför ligga kvar i rygg?" - L.H´s stora fundering idag. 
Stannade kvar i stallet ett tag och hjälpte till att fixa med hästarna. Hann även med att fota uppställningsbilder på några hästar som inte har bild på hemsidan deras ännu. Sen kollade jag på när de satte en ettåring i vagn för första gången. Spännande! 
Sen hem för att hinna med mitt eget stall innan det blev alldeles för mörkt ute. Kaliber kördes och kändes verkligen toppen. Börjar redan få lite seperationsångest. Idag var han verkligen kanonfin. Går som en klocka i backen och han verkligen älskar att dra. Tar i som bara den och springer med öronen framåt.
Avslutade passet med övningar med tempoväxling och ljudkomandon på åkern. Allt satt på första försöket och han kirrar mina signaler klockrent. Aaah, tänk vilken toppen hästrally ponny det här skulle bli?! 
Finns inget bättre än att tillbringa dagen i stallet. 
Fäbojäntan / Kaliber / Stall Linda S Hedström
#1 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Såg ut som en riktigt härlig månad :)

#2 / / MandaStillnert - Häst - Foto - Vardag:

Vad mysigt de låter :D

#3 / / Johanna:

Var har du köpt selunderlägget? :D

Svar: Fick det i present , men går köpa p tex royal höstsport :3
Skogsrusset - Matilda Persson

#4 / / JennyM:

Matilda ska du till Stockholm i slutet av november? Då måste vi ses :D
KRAM

Svar: JAA! :D
Skogsrusset - Matilda Persson

#5 / / Caroline:

Åh vilka fina hästar, älskar travare! ♡
Vad häftigt att köra, vill också testa det. Vart har du lärt dig? :)
Kram, Caroline

Svar: Kört har jag lärt mig hemma, sen gick jag på travskolan för några år sedan för att lära mig mer om tävlingsmoment osv. :)
Skogsrusset - Matilda Persson