/ Om mig /

Tionde infektionsdagen och en hästägares mardrömmar

Tionde infektionsdagen och den har fortfarande inte gett med sig. Kändes som jag var på bättringsvägen ett tag, sen igår blossade den upp igen. Sov knappt något inatt och blev hemma idag igen. Så himla less. Missar massa inför slututställningen och Linnson får inte alls den träning jag vill ge honom.
Inatt drömde jag till och med nära på en mardröm om hur arg min ponny var på mig. Drömde att Linnson stod och var arg på stallgången med utrustning på utan att ha fått varit ut och kört. Av någon andelning (något jag kopplar till infektionen) hade han blivit bortglömd där och när jag skulle försöka få av han utrustningen blev han galen och sparkade ner mig i marken. Vaknade när min ponny i drömmen stod och sparkade på mig och jag låg hjälplös på marken. 
V ä r l d e n s  konstigaste dröm, den kändes liksom så himla verklig. 
 
Så, förutom den något annorlunda drömmen har jag inte så mycket att dela med mig av då jag för det mesta bara ligger i soffan. Åkte till museet igår och hjälpte till att sätta upp bilder, men åkte hem pga infektionen efter lunch. Sen dess har det inte hänt så mycket mer värt att skriva om.. 
 
 
/ Tips! /

Behöver du en ny design?


Erika skriver;
"Intresserad av en ny bloggdesign? Jag gör och säljer allt ifrån simpla designer till animerade header, knappar och menyer. Jag har gjort designer i flera år och designat till Matilda här på denna bloggen, och en del andra bloggar. Jag har exempel att skicka till dig, men vill du läsa mer så gå in här och kolla: http://erikaandersson.blogg.se/design/ 
 
Vill du beställa eller prata med mig om design? Lägg till mig på facebook där jag är lättast att få kontakt med! https://www.facebook.com/erikaspirello
 
Jag kan göra designen direkt till dig när du beställer den! Den kommer vara klar antingen en stund efter, eller ca 1-2 dagar efter beroede på svårthetsgrad av design."

 
Erika har hjälpt mig med designer flera gånger under de år jag haft bloggen. Hon är lätt att arbeta med och gör alltid sitt bästa. Därför jag nu också tipsar om henne till er andra bloggare. 
Inte hon som gjort designen jag har nu, men 3-4 designer jag haft förut har hon gjort åt mig från grunden. Absolut värt det! Så letar du någon som kan göra ny design åt dig, enkel eller mer avancerad - mitt tips är att höra av dig till Erika Andersson. 
 
Klicka HÄR för att se fler designer hon gjort. 
 
/ Stallet /

Tappsko kurs