/ Tips! /

Behöver du en ny design?


Erika skriver;
"Intresserad av en ny bloggdesign? Jag gör och säljer allt ifrån simpla designer till animerade header, knappar och menyer. Jag har gjort designer i flera år och designat till Matilda här på denna bloggen, och en del andra bloggar. Jag har exempel att skicka till dig, men vill du läsa mer så gå in här och kolla: http://erikaandersson.blogg.se/design/ 
 
Vill du beställa eller prata med mig om design? Lägg till mig på facebook där jag är lättast att få kontakt med! https://www.facebook.com/erikaspirello
 
Jag kan göra designen direkt till dig när du beställer den! Den kommer vara klar antingen en stund efter, eller ca 1-2 dagar efter beroede på svårthetsgrad av design."

 
Erika har hjälpt mig med designer flera gånger under de år jag haft bloggen. Hon är lätt att arbeta med och gör alltid sitt bästa. Därför jag nu också tipsar om henne till er andra bloggare. 
Inte hon som gjort designen jag har nu, men 3-4 designer jag haft förut har hon gjort åt mig från grunden. Absolut värt det! Så letar du någon som kan göra ny design åt dig, enkel eller mer avancerad - mitt tips är att höra av dig till Erika Andersson. 
 
Klicka HÄR för att se fler designer hon gjort. 
 
Bloggdesign / ErikaAndersson