/ Önskeinlägg /

Room tour!

Ja jag lär ju inte vinna något pris för stiligaste inredning eller något liknande sådant med mina tre olika fägade väggar och inte så matcande möbler. Men det är mitt rum, mina färger och lite halvmysigt i vilket fall som helst. 
Eftersom jag knappt är där har jag inte så mycket bilder från rummet heller, men när jag nu väl har det hyfsat städat kändes det värt att ta några bilder där med. Så nu blir det room tour! 
 
Anledningen till att det blev tre olika tapeter i rummet var att jag gillar orange, vitt är fint och stilrent (och fotar man mot det är det en bra bakgrund) och den svarta för att jag egentligen gillar mörka tapeter bäst.
Sen vitt tak, vit garderob och hylla, en till svart hylla, grått golv och metallfärgad säng & lampa fick det inredas med. Ja, jag har otrolig beslutångest om allt sådant där så slutar med att för ofta med att det blir en enda röra, haha. ;) 
Jag använder som sagt knappt mitt rum. Det är på övervåningen och egentligen borde jag väll ha bytt rum för längesen, men när jag väl hamnade i rullsol så kändes allt så tillfälligt. Nu 9 år senare känns det mest jobbigt att behöva krypa upp och ner för trappen varje dag. 
Så rummet är mer förvaring, också sover jag där när jag inte sover nere i tv-rummet. Annars är det just Tv-rummet jag invaderat. Har nästan alla mina saker där och är liksom där jag håller till. 
 
Jag gillar faktiskt min lilla orange vägg. Men hade jag gjort om något så hade jag nog sett till att skippa någon färg så att allt inte blev så himla rörigt. Ett skrivbord har jag men används oftast bara när jag ska redigera väldigt mycket bilder. Annars har jag min lilla Macbook i soffan på nedervåningen istället. 
 
Den svarta hyllan pryds med årets rosetter och pokaler, en orange radio och en gammal bild på farfar och hans travhäst Hiven. Längre ner ligger det några schabrak, ett pannband och en grimma. 
 
Alldeles när man kommer in i rummet har jag min lilla prishylla med pokaler och rosetter. Två vinnartavlor och H&Ms vinsttavla hänger på väggen. Och ja, jag är en sån som har ALLA mina rosetter framme. Ingen aning vart jag ska lägga de annars, en låda i garderoben känns så tråkigt. 
Sen har jag min lilla "fotohörna". Men ramar och utskrivna bilder som inte hittat sin plats ännu. 
 
Så, vad tycker ni? 
mitt rum
#1 / / Jasmin Pääaho:

Jag måste säga att jag faktiskt gillar den oranga väggen!! :) åh dina bilder fick mig att vilja plocka fram alla prisrosetter jag har och också sätta upp dem i mitt rum!

#2 / / Anonym:

Känner igen det där med att inte vara så mycket på sitt rum. Jag kan ju gå upp för trappan men det känns lite osocialt att sitta där uppe så jag är typ bara där när jag sover ...

#3 / / Ellen:

Jättefint!

#4 / / Helene:

Mysigt rum! Själv har man för mycket saker i rummet... Så alltid stökigt, och inget matchar nåt... xD Asså shit längtar tills man flyttar så man KANSKE får lite mer ordning :3