/ Stallet /

Russen idag

LH fick vila idag så istället fick russen lite ompyssling och motion. 
Först tog Bella och jag en promenad, hon går fortfarande barfota så gäller att passa på när det inte är is på vägarna. Pigg och busig var hon! Ibland har jag svårt att tro att hon snart är 22 år, till exempel som idag när det tog en kvart att fånga henne i boxen eller när hon ska stegra för att man försöker borsta ansiktet. Ja den damen lär aldrig växa upp iaf. ;) 
Känns bra att hon börjar återhämta sig från allt som varit med. ❤️


Linnson fick ett enkelt joggingpass runt småvägarna. Pigg och glad han med. 
Efteråt invigde vi duschen i stallet, dock var det lite kallt ute så vi nöjde oss med att tvätta svansen och benen. Sen så har vi inte fått upp några linor så Linnson tyckte han kunde snurra runt mer än stå still.. Men vi invigde duschen iaf. 👌🏻

#1 / / Sara:

Känner igen det där med busig åldersdam.. haha. Min snart 23-åriga shettis är den piggaste och spralligaste av alla våra hästar och övriga i stallet trots mer än 16 års åldersskillnad mellan dem. Så ordspråket; gammal är äldst stämmer ganska så precist!

#2 / / Tusen:

Haha! :) Bella är väldigt lik vår egna "old lady" till utseendet. Lite raggigt lurvig och med några små grå strån i pannan. Busiga är de väl till den dagen de dör. Hi-hi.