/ Om mig /

-

Jag tar sista kuren penicillin imorgon och infektionen har väll börjat gett med sig. Inte helt bra med absolut mycket bättre. Hoppas på att slippa den ett litet tag nu i alla fall.. Linnson har tagit det lugnt nu medan jag varit dålig. En lite sommarvila blev det för honom, kan vara värt. Satsar på att köra något lopp igen i slutet av augusti.  
Sen är Bellas ben fortfarnde lite svullet, men hon går helt obekymrat? Lite tveksam till det där. Men en veterinär kommer ändå ut snart när vi ska kolla om hon har någon bebis i magen så tänker det får vänta tills det. 
 
Annars har jag hand om gården och alla djuren i helgen när mamma och pappa är bortrest. Just nu har jag och en av hundarna ivaderat tv-rummet och har filmkväll, myspys. 
 
Bjuder väll på två instagam bilder 
/ Foto / trav /

V75 på Hagmyren

8753 pers räknads det till att Hagmyrens publikplats fylldes med under lördagens V75 tävlingarna på Hagmyren. Kul när även vi på de mindre banorna får lite publik.
För övrigt klår väll sommartravet helt enkelt det mesta. 


 
/ Stallet /

Kört shettis!

Gårkvällens provlopp blev inställt så blev inget ut på banan för mig och LH. Känns riktigt surt, fjärde gången det blir så här nu. Nytt försök nästa vecka.. 
Istället åkte jag iväg till Therese och tränade ponnysar. Hon har fullt upp att övertala mig om att shettisar inte är .. ja, shettisar. Och jag tror hon, nästan, lyckades igår. Fick köra en av hennes första uppfödningar, Saras Gimli. En shettlands valack på 11 år. Han var faktiskt kul att köra, fanns nästan lite (mycket) motor att köra med och hur gosig som helst att mysa med i stallgången. Vi sprang mot russhingsten Kålmans Polar J:r när Therese monté tränade med honom så blev lite fart emellan åt. Shettisbenen hann väll inte direkt med men han kämpade på bra. 
 
Kan väll inte säga att jag kommer skaffa mig en shettis någon gång. Men måste erkänna att det kanske finns några vettig shettisar iaf.. ;)