/ Stallet /

Kört shettis!

Gårkvällens provlopp blev inställt så blev inget ut på banan för mig och LH. Känns riktigt surt, fjärde gången det blir så här nu. Nytt försök nästa vecka.. 
Istället åkte jag iväg till Therese och tränade ponnysar. Hon har fullt upp att övertala mig om att shettisar inte är .. ja, shettisar. Och jag tror hon, nästan, lyckades igår. Fick köra en av hennes första uppfödningar, Saras Gimli. En shettlands valack på 11 år. Han var faktiskt kul att köra, fanns nästan lite (mycket) motor att köra med och hur gosig som helst att mysa med i stallgången. Vi sprang mot russhingsten Kålmans Polar J:r när Therese monté tränade med honom så blev lite fart emellan åt. Shettisbenen hann väll inte direkt med men han kämpade på bra. 
 
Kan väll inte säga att jag kommer skaffa mig en shettis någon gång. Men måste erkänna att det kanske finns några vettig shettisar iaf.. ;) 
 
#1 / / Bambi :

Shettisar är jätte mysiga så länge dem inte bits! XD

Svar: Shettisar är söta på avstånd. ;)
Skogsrusset - Matilda Persson

#2 / / Neapocalypse - en alternativ hästblogg:

Shettisar är ju så söta! Men det är som med små hundar, det är lätt att dom är ouppfostrade för man kan ju liksom nästan bära omkring dom haha. Och så när dom är med så mycket små barn så lär dom sig ju att göra som dom vill ;)

Svar: Ja alltså egentligen så är det väll så på viss iaf. Men de flesta shettisar jag träffat på har ändå varit så pass uppfostrade och vana vid alla möjliga människor så det har väll inte varit "problemet". Anledningen till att jag inte gillat de är väll mer för att i stort sett alla jag träffat har varit som en sengångare med "jag gör som jag vill" attityd (vilket betyder "jag står hellre en mil ut i hagen än att ha å göra med dig)att ha å göra med. Haha.
Skogsrusset - Matilda Persson

#3 / / Caroline:

Jag har nästan funderat på att sadla om till kusk och ha shettis haha, verkar ju hur mysigt som helst!

Svar: Kusk ja, ponnysar ja. Shettis? Nä. Skaffa ett russ, mer kul där. ;)
Skogsrusset - Matilda Persson