/ Foto /

Sommarjobb

 
/ Skogsdala Bella /

8 saker ni kanske inte visste om Bella

- Hon har nästan alltid varit överviktig (lovar inte mitt fel haha)
- Bella stegrar sig om man gör hastiga rörelser bredvid hennes huvud 
- Hon tycker Linnson är dryg och umgås helst inte med honom (kräsen tjej det här)
- Äter allt - verkligen allt 
- Skurit upp båda bakbenen vid en körolycka och haft en böld över halva huvudet. 
- Är väldigt lätt på rumpan, så att säga. ;) 
- Är stel i bakbenen 
- Tävlat i hästrally med mig 5 gånger samt en "Pay and drive" dressyrtävling en gång (vi fick högst resultat av alla, väldigt stolt fortfarande haha)
 
 
/ Allmänt /

Vi är igång!

De här första dagarna har vi varit 11 tjejer som delar rum och imorgon när lägerdeltagarna kommer så då blir vi hela 19 stycken i ett och samma rum. Lite spännande, och ovant. Men lägerliv är lägerliv, jag klagar faktiskt inte. Har haft superkul de här första dagarna när vi bara fixat och haft ubildning. Och kanske det är med lite skräckblandad förtjusning att ungarna kommer imorgon.. Men går nog bra, om inte annat finns det minst lika många gamla som nya lägerledare jag kan fråga. Jag är i och för sig inte ny, men första gången jag får ett ansvarsbarn. 
 
Btw för att inte glömma nämna så har vi en till ponnykusk/kusk på lägret! Sara Rasmusson har jag lyckats locka hit, känns riktigt bra måste jag säga. Annars känns det som jag känner de flesta här. I alla fall de flesta av "rullisarna". Antingen har man varit deltagare i samma läger tidigare år, jobbat ihop på något läger eller träffats på annat vis. Som Hillevi, min "skobytar kompis" som jag träffade genom att vi båda bloggade. Jag har mitt högra ben borta och hon sitt vänstra, så vi byter skor sen ett antal år tillbaka. Helgrymt! 
 
Som sagt kommer det finnas massa tidsinställda inlägg så kommer ju inte direkt bli tomt här. Bloggar så mycket jag kan annars. Förmodligen mitt i nätterna isf, haha. ;) 
 
Sara fick prova på att köra rullsol för första gången och blev även med i fläskbolls laget. Ser ni hur lycklig hon blev? ;D 
Samma sko, olika ben. Jag är kanske sneppet blekare än Hillevi också eheh. 
Annars är det en superfin anläggning vi  är på. 6 pooler, 30m till havet, sporthall, matsal och mycket (!) mer.
Sista bilden för idag! Glasshäng i Sölvesborg med Johanna, Sara och resten utav ledargänget. Muums!