/ Om mig / Visste ni att.. /

Fem saker ni (kanske) inte visste om mig

 * Jag kan störa mig otroligt mycket på folk som klagar på sin vikt och hur de äter, ser ut eller tränar. 
 
* Jag tror att jag ofta betraktas som lite annorlunda eller efterbliven i andras ögon när de först träffar mig. Jag saknar (enligt mig själv) en gnutta social kompitens och lyckas alltid med att bete mig konstigt bland folk. #vågavägraförsökavaranormal
 
 * Jag skulle inte kalla mig vegetarian, men äter i stort sett inte kött. Fisk och ibland kycklig är okej, men annars hatar jag verkligen koncistensen av kött och äter till 90% veggo mat. 
 
* Har alltid velat åka iväg på festivaler som Getaway Rock festival, Bråvalla, Sweden Rock Festival, Urkult eller ja, vad som helst. Har alltid velat åka på festivaler men har aldrig haft någon som vill åka med mig. Men i år har jag som mål att verkligen ta mig iväg - själv eller ej jag ska iväääg. 
 
* Jag bor på på övervåningen. Trodde ju liksom inte att jag skulle sitta i rullstol så länge och är nu först efter 8 år jag börjar reflektera över att jag faktiskt fortfarande bor på övervåningen. 
Var det något du inte trodde om mig som du just fått veta? :) 
/ Allmänt /

Det här var ju lite jobbigt


/ Tips! /

Mobilskal och annat kul

ja okej, när man tröttnar på att skrolla igenom bloggar eller kolla på värdelösa serier så finns det ju bara en sak att göra när man ligger och har ont. Nätshoppa! Eller iaf kolla (hastag fattig student). Funderat ett tag på att skaffa nytt skal till mobilen och hittade en ny (?) sida som säljer lite annorlunda skal. 
Funderar just nu på antingen en med en döskalle eller den med tigern. Vilken tycker ni jag ska beställa? :D 
 
 
berlioz.se