/ Önskeinlägg /

Inköp från Eurohorse15

Årets bästa köp var lätt Kingsland ryggskydd jag fick för endast 150kr, annars kostar den 1899kr. Fatta kapet! Den kommer bli perfekt att ha i träning och provloppen. Är ett måste att man ska ha väst och hjälm när man tävlar trav oavsett ålder. Jag har bara en och den är egentligen för lång, så en ny var verkligen på tiden. Speciellt nu när jag börjat gått över till storhäst. :)
Sen köpte jag en orange/svart grimma, Kakan är expert på att kasta bort grimmor så alltid bra att ha något extra, Ett träningbett med lösa ringar till Linnson,  har annars bara D-ringade bett så tänkte testa ett med lösa små ringar bara för att se skillnaden. Ockå ett par dösnygga benlindor med blingbling. Kunde inte motstå, tihi! 
Köpte även en till halsring, Linnson åker alltid med det i transporten så kändes bra att ha en extra, och en sak att ha runt selgjorden som bara är att skölja av (bara bra att ha liksom). Sen två par handskar till mig, ett par från Back On Track och ett par från Cavallero
Sist köpte jag en gräsretucerare/munkorg åt mina små tjockisar. JA det är hemskt. Men något måste jag göra för att banta ner Kakan och går det inte köra henne får man gå den hårda vägen. ;) 
Ja, det var väll allt för denna gång. Hade kunnat blivit dubbelt så mycket om jag haft lite pengar över. Finns ju såå mycket fint!  
 
Eurohose / gothenburg horse show 2015 / shopping
#1 / / Mikaela:

Snygga lindor! :)

Svar: Visst är de!
Skogsrusset - Matilda Persson

#2 / / Felicia Ericsson:

åh va snyggt!