/ Foto / Linnson /

3 till vinnarbilder

Fick dessa fina bilder från Tom Jönehag. De är från 15/11 när Linnson tog sin leriga vinst med Therese på Bergsåker. Tre nöjda vinnare fångade på bild, tihi. 
 
/ Om mig /

Det gäller att uppskatta de bra stunderna

Trots att jag under de senaste åren varit iväg två gånger Horse Show i Stockholm, två i Göteborg och ett besök på Falsterbo så är den här helgen på Stockholm International Horse Show första gången som jag åkt iväg utan infektion. Bokade hotel dagen innan och fixade biljetter på plats. Blev liksom enda sättet att veta att man inte bokar och planerar något och sen bli sjuk och dålig. 
Jag har fått uppleva en hel helg utan extra smärta, dåligt infekterat ben och jag har kunnat befinna mig på mässan utan att känna mig helkass. DET om något är helt fantastiskt. Det blir liksom en helt annan upplevelse av allt. 
 
Haft ett riktigt bra dygn i Stockholm med ponnytrav möte/utbildning på Arlanda, sen show och hoppning på Friends kombinerat med massa hästshopping. Blev även en snabbis på gigantiska köpcentrumet Mall of Scandinavia. Det var dock alldeles för stort och mycket folk för min smak. Men kul att få sett hur det såg ut. :) 
 
Kommentarer (1)
SIHS15 / Wall Of Scandinavia / friends arena / stockholm horse show
/ Allmänt /

Shoppiing

Alltså man måste ju bara älska de här häst mässorna 😍