/ Om mig /

Cus it’s my birthday!/ Linnson /

"Jävlar vilken racer"

Idag på måndagskursen kom en av Hagmyrens proffstränare, Jan-Olov Persson "kallblodskungen" ner till banan för att köra våra ponnysar. Otroligt kul att se och lyssna på. Tror det var uppskattat av oss alla! 
 
För 1,5 år sedan var Alf Jonsson hit och gjorde samma sak. Både han och Jop hade som gemensam kommentar om att Linnson har ett fint steg och travar bra. Så det är ju kul att höra. 
"Jävlar vilken recerponny" var första kommentaren från Jan-Olov idag. Annars tyckte han som sagt att Linnson travade väldigt bra och var positiv till det han gjorde (öronen spikrakt framåt hela passet). Även fast det blev en galopp så rullade han över bra och kom i trav igen fort (något han absolut inte brukar göra i lopp/när jag kör honom). 
Jan-Olov tyckte inte vi behövde ändra något i utrustningväg och tyckte det var bra gjort av oss att ha satt på sulor fram. Ville vi kunde vi testa halvstängt för att eventuellt få ner galopperna, men det har vi testat tidigare och det resulterade bara i en stressad ponny. Så vi kör nog på som vanligt. :) 
Hade med systemkameran men var så mörkt ute så angagerade mig inte ens i att packa upp den. :/ Men bildbevis ser ni här! 
/ Allmänt /

Måndag

Blev skola idag för mig. Missade hela förra veckan i skolan pga infektionen. Jag är inte speciellt bättre ännu men kände att jag inte kunde vara borta längre från skolan.. Så blev där idag. Hann även med en sväng till Max på lunchen med Evenlina, Ingela och Julia för lunchdejt. Åkte buss för första gången på typ tusen år (nästan värt att skriva om ju, haha). 
Senare på dagen var jag på Coop, då kom postkodslotteriet och delade ut pengar till en personal som jobbar där. Typ en mille eller nå sånt, hur sjukt? Synd det inte var en själv som fick nå, lite pengar hade man ju inte direkt sagt nej till. ;) 
 
Home en snabbis nu. Ska vara in på Hagmyren om några timmar så ska Jan-Olov Persson bland annat köra Linnson. Är måndagskurs i vanlig ordning och JOP är inbjuden för att köra våra ponnysar och lära ut lite om balans. Spännande! 
 
Lite allmänt om allt som varit idag, skriver mer ikväll.