/ Linnson /

"Jävlar vilken racer"

Idag på måndagskursen kom en av Hagmyrens proffstränare, Jan-Olov Persson "kallblodskungen" ner till banan för att köra våra ponnysar. Otroligt kul att se och lyssna på. Tror det var uppskattat av oss alla! 
 
För 1,5 år sedan var Alf Jonsson hit och gjorde samma sak. Både han och Jop hade som gemensam kommentar om att Linnson har ett fint steg och travar bra. Så det är ju kul att höra. 
"Jävlar vilken recerponny" var första kommentaren från Jan-Olov idag. Annars tyckte han som sagt att Linnson travade väldigt bra och var positiv till det han gjorde (öronen spikrakt framåt hela passet). Även fast det blev en galopp så rullade han över bra och kom i trav igen fort (något han absolut inte brukar göra i lopp/när jag kör honom). 
Jan-Olov tyckte inte vi behövde ändra något i utrustningväg och tyckte det var bra gjort av oss att ha satt på sulor fram. Ville vi kunde vi testa halvstängt för att eventuellt få ner galopperna, men det har vi testat tidigare och det resulterade bara i en stressad ponny. Så vi kör nog på som vanligt. :) 
Hade med systemkameran men var så mörkt ute så angagerade mig inte ens i att packa upp den. :/ Men bildbevis ser ni här! 
JOP / Jan-Olov Persson / hptk
#1 / / Marica:

Vad roligt att få såna fina ord om din ponny från jop :D