/ Stallet /

Härlig kvällstur med grabbarn

/ L.H Adventure / trav /

Adventure start på Hagmyren 29 augusti

Alltså hon är ju verkligen, verkligen svår att kunna förutspå den här hästen. Man tror man känner henne och vet exakt hur hon ska vara också gör hon helt tvärt emot allt man tänkt. 
 
Idag var första gången jag någonsin sagt att jag tror hon (eller någon av mina hästar) vinner. Hon hade ett perfekt lopp framför sig, kändes fin och var på bra humör. Bättre förutsättningar går inte få med Adventure. Men, det var voltstart och voltstart galopperar hon alltid i. Dessutom var hon så jäkla dum på Åland så då sa vi att hon inte skulle få starta i volt något mer. 
Men, gissa vad? Jo LH tog sig ut från volten utan varken skutt eller galopp och låg andra utvändigt i stort sett hela loppet, tills hon tröttnade och surade ihop sista 500m och blir 5a i mål på tiden 1.18,5. Visst man hade hoppats på mer men hästar är ändå hästar och hon klarade starten, det är ändå huvudsaken. Grejen med hela dagen är att Adventure är i högbrunst. Det är kring de här dagarna hon betett sig så in åt helvete dåligt och jag trodde ärligt talat Clas skulle få kämpa riktigt för att ens få henne att volta. Men hon skötte sig! Hela dagen har hon skött sig. Jag värmde henne utan problem och har till skillnad från förra starten faktiskt kunnat hantera henne helt själv. Sist kunde jag ju knappt leda in henne i boxen för hon var så upp i varv och stressad i sig själv men idag var hon sitt lugna jag och gick med på allt. 
 
Lär dröja innan vi hittar ett bättre lopp än det här men hon plockar ändå alltid småpengar i starterna nu för tiden och försöker i alla fall - och för mig betyder det lika mycket att hon beter sig som någon bra placering.
Om det var brunst, tät start eller bara att hon surade på upploppet idag får vi nog inte veta men på gång är hon i varje fall. Än ger vi inte upp!
 
 
/ Foto / trav /

Sundsvall Open Trot

Idag blev det en tripp till Sundsvall för att se Kallblods-SM , Sundsvall Open Trot och lite mer sånt där fint trav en V75-dag erbjuder. Det blåste som bara den på Bergsåker och jag hade inte ens med mig en jacka, så 6 timmar utomhus var väll ingen höjdare egentligen. Men vad gör man inte för att få till några bilder?