/ Media / Om mig / Tips! /

Svenska hjältar-galan

Aftonbladet utser under året flera vardagshjältar och tidigare i år fick jag den otroligt stora äran att bli nominerad som en av deras "Svenska Hjältar". En titel jag själv tycker är svår att bräcka, och otroligt rolig att få bli nominerad till. Jag har suttit och grinat till den där galan i jag vet inte hur många år, och att få bli av av dem blivit nominerad känns fortfarande lite smått overkligt. Det är tack vara bloggen, och mina fyrbenta vänner som varit hjältarna för mig, som gjorde att jag fick den fina nomineringen. 
 
Svenska Hjältar-galan är ikväll och ni kan följa galan på tv4 från och med kl.20.00. Flera fantastiska människor ska upp och få ta emot pris och jag lovar er att inte ett öga kommer vara tort.  Så, bänka er i soffan med en påse chips och ha snyftkudden redo för det här vill man bara inte missa. Det finns hopp om mänskligheten och alla som är där förtjänar det så mycket. ♥ 
Jag kommer inte vara på plats på galan men jag vet att det kommer bli en kväll värd att minnas för såväl folket på plats som oss i tv soffan. Så gör som jag och bänka er framför tv:n ikväll! 
#1 / / Erika Pettersson:

Va roligt stort grattis!!😊
Du är verkligen en kämpe