/ Greve E. /

Greve uppdatering

Greven har fått två veckors vila och idag var det för första gången dags att skritta igång igen med vagn. Testade att ta en promenad i grimmskaft igår men fick svälja stoltheten och inse att han var betydligt mycket starkare än vad jag ränkat med, så när han börja hoppa ut på åkern och springa mer runt mig istället för att gå lugnt med bredvid mig på vägen började det kännas lite lönlöst. Pappa testade också och även han tyckte att det var bättre försöka med vagnen istället, haha. Så liiten piggelin var han väll då kan vi väll säga.. 
 
Greven skulle egentligen kunna klassas till en av de lataste travhästarna. Han är i stort sett alltid seg i träning och ponnyn kan springa förbi honom utan att han bryr sig speciellt mycket. Meen, går man från full tävlingskondition och toppform till att stå i en hage kan det faktiskt bli lite mycket överskottsenergi även hos denna gubbe. Men idag när vi testade med vagnen gick det faktiskt betydligt mycket bättre, då slapp han anpassa farten efter mig och kunde skitta på i sin egen takt. Väldigt glad och framåt! 
 
Anledningen till vilan är att han efter montéstarten blev lite svullen ovanför kotan på höger framben. Varken halt, varm eller öm men jag ville kolla upp svullnaden ändå och tur var väll det för det var tydligen senan som fått sig en smäll. Har haft två veterinärer som sagt olika saker, men båda rekomenderade att skritta igång nu så vi börjar väll så och ser var det leder. Greven har i alla fall inte ens fattat att han är skadad så jag tror det var bra vi hittade skadan så pass snabbt så det inte blev något värre. Nu håller vi bara tummarna! 
 
Livet i hagen är förresten inte helt fel heller om man frågar Grevis. Dessutom är mattes nya rullstol väldigt kul att undersöka och matte väldigt konstig som lämnat den.
"- Ok matte om du sitter här i gräset så betar jag bredvid dig" 
#1 / / Beatrice:

Gud vad härlig han verkar :)

#2 / / Jenny:

haha gogubbe! :D

Svar: Haha verkligen!
Matilda Persson

#3 / / FrökenTV, bloggen om tv och film:

söta bilder

Svar: Tack!
Matilda Persson

#4 / / Anonym:

Har du fått en ny rulle igen?? Hur många har du just nu??

#5 / / Anonym:

Har du fått en ny rulle igen?? Hur många har du just nu??

Svar: Igen? Var väll typ fyra år sen jag fick en ny sist tror jag haha! Har tre st rullar, men en ska lämnas tillbaka. :)
Matilda Persson

#6 / / Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Vilken goding :)

Svar: Verkligen :)
Matilda Persson

#7 / / Sara :

Så tråkigt med senskada! Speciellt nu när han fungerat så himla bra på banan. Hoppas han läker ut den snabbt och kommer tillbaka i gott slag igen.

Svar: Ja super tråkigt! Men bara hålla tummarna för att han är tillbaka snart. :)
Matilda Persson

#8 / / Anonym:

Vilka härliga bilder:) fin han är:)