/ Svar på kommentar / trav /

Kommer jag fortsätta med ponnytrav?

Läsarfråga - "Kommer du fortsätta med ponnytravet eller slutar du nu när du gått över på storhäst?"
 
Då jag fått så himla många frågor om det här på slutet så tänkte jag att det var lika bra att svara i ett inlägg. 
Och svaret är att jag inte kommer sluta med ponnytravet. Jag har Linnson och jag trivs med det. Så jag har absolut inga planer på att sluta med ponnytrav än på några år!
Men ärligt så är minsta anledningen till att jag inte var på ponnytrav lika mycket ifjol, och förmodligen i år, på grund av satsningen på det större travet. Både sa och skrev att jag aldrig, aldrig, aldrig mer skaffa häst efter att bland annat min tidigare ponny blev dålig. Jag klarar liksom inte av det.Men sen köpte jag ju ett varmblod senare ändå, haha. Dessutom har infektionerna och sjukdomen satt stopp för mycket de senaste åren och det är något jag har i åtanke nu redan innan säsongen börjar. 
 
Men ponnytravet kommer jag absolut fortsätta med så länge jag och Linnson tycker det är kul och får fortsätta. Däremot kommer jag inte satsa så mycket på just ponnytravet. Inte som det känns nu i alla fall, med sjukdomen och sånt. Dessutom kollade jag på april propositionerna och tänka bara nä, det är ingen idé. Linnson hamnar dåligt till sedan de gjorde om propparna och när vi väl får ett bra lopp blir vi diskade (iaf om vi kollar fjolårets statistik hah) .. Så jag kan väll inte säga att min motivation varit på topp till ponnytravet efter allt som varit de senaste åren. 
Ponnytravet har gett mig så otroligt mycket och dessutom känner jag att både jag och Linnson har mer att visa på banan så jag är långt ifrån att sluta. Men på grund av allt ni läst omovanför känns det inte som om jag kommer öppna någon russfarm direkt, även fast jag måste erkänna att det hade varit riktigt kul att haft ett till tävlingsruss. Och sen kan jag väll säga att jag inte är tvärsäker på att jag inte ska ha fler ponnysar, bara det att jag känner att det inte passar för tillfället. Men att bara låna en över sommaren (eller råka köpa en fin liten Jagga Ess bebis) hade varit så fantastiskt kul bara jag hade kunnat lita lite mer på kroppen..  
 
Men Linnson och mig slipper ni inte på tävlingsbanan! Även fast det är galopp i 90% av alla loppen. ;)  
Linnson, Skogsdala bella, Kaliber, Cocktail Skott och Filur av Björkebo är några fantastiskta russ jag fått chansen att lära känna under åren med ponnytravet. Underbara hästar allihopa! 
Ponnytrav