/ Allmänt /

SIHS shopping

Fina hästar förtjänar fina saker. Eller hur? Förutom lite allmäna saker så var det denna gång mest Greven som fick saker. Han har ju faktiskt inte ens fått ett endaste täcke sen han kom hit (alltså i mars (!!) tidigare i år) utan han har fått ärva och låna täcken av gamla Hivi, och LHs täcken som egentligen är lite för småa. Så han var ju faktiskt värd lite nytt. Två täcken, en grimma och ett pannband fick det bli. Han kommer bli så snygg! Här nedanför får ni se bild på allt. 
 
Ett vintertäcke stod överst på listan och jag fick ju massa tips av er innan i detta inlägg (tusen tack!). Det som köptes är ett 250g täcke av märke Horseware/Amigo, köpt i Strömsbergsgårds monter. Det är svart och orange och jag gillar det såå mycket! Inte hunnit testat det ännu men hoppas det passar. Greven är ju lite mer normal i storleken än vad LH är. Hon kan ju utan problem ha Linnsons små ponnytäcken, haha..  
När det ändå handlades täcken fick det bli ett nättäcke från Pharma Light. Har Back On Track till LH och tycker det fungerar toppen, och var egentligen det som jag tänkt köpa. Men råkade gå förbi montern och de pratade bra om täcket samtidigt som det är samma keramiska textil som BOT använder och i samma prisklass. Ska bli spännande att se om detta fungerar lika bra som BOT täckena, i hope so! Det var i alla fall väldigt fint och jag tror både Greven och LH kommer kunna använde det här. 
 
Är det något jag letat länge efter så är det bra rengöring till mina hästarna, som ger den där extra glansen. Både LH och Linnsons största hobby är att rulla sig och vill man ha de rena och fina har man lite extra att jobba på. Brukar använda mig av ett linnementschampo efter hårdare träning eller tävling, men skulle vilja ha det där lilla extra inför tävling. Speciellt nu på vintern, när pälsen behöver lite extra för att se fin ut. K9 har jag funderat länge på och det var även det jag köpte med mig hem. Ser fram emot att testa produkterna! 
 
Sist LH var iväg och tävlade fick hon ett rätt så stort broddtramp och vi hade såklart inte med oss någonting. Affären hade stängt och vi hade därmed inte ens något att lägga om såret med. Som tur var blödde det mer än det var djupt men en sån gång hade man gärna velat haft med sig något som faktiskt hjälpte (istället för att offra de vita benlindora). Agria hade på fredagen extrapris på deras första hjälpen väska och förutom den väskan köpte jag även en sårspray
 
Lite annat smått och gott som köptes in var en orange grimma, också från Strömsbergsgård, ett grimskaft från Eskadon som köptes på dressyrbutiken och läderbalsam som jag inte riktigt minns vad det var för märke. 
Sist men inte minst fick det bli ett pannband från Equito. Både LH och Linnson har sina tävlingspannband därifrån så nu fick det bli ett till som Greve ska få ha. Även fast han och LH fortfarande delar på tävlingshuvudlaget och han fortfarande är skadad och så långt ifrån start man kan komma.. Äh detta var nog helgens enda spontanköp. Men det glittrade så fint så jag kunde inte låta bli. Om inte annat så får väll LH offra sig och använda det i någon av hennes starter. 
Just nu lyser mitt stall lite extra i färgerna svart, vitt och orange.. Som det ska vara alltså, haha! ;) Köpte även en bomberjacka till mig själv på rean. 250 kr, svart med orange foder. Tänkte att om inte annat så lär det bli en snygg stalljacka.. 
#1 / / Alexandra:

K9 grejerna är TOPPEN! Tänk bara på att det är 96tim med de som har Aloe Vera i sig :)

#2 / / Erika Pettersson:

Fint 😊

#3 / / Beatrice:

Ska bli kul att se grejerna användas :D