/ Om mig /

Framme i Spanien

Sverige, Danmark, Tyskland, Luxemburg, Frankrike och slutligen Spanien. Ca 37 timmar tog det att åka från lilla Bäckmora till Spanien med buss. Trodde det skulle vara drygt att sitta på bussen så länge men gick faktiskt hur smidigt och bra som helst. Några korta stopp ibland för att röra på sig och eventuellt köpa något att äta. Annars fanns det både frukost, lunch och middag (samt god dryck) på bussen och man fick se och uppleva väldigt mycket på vägen.

Bussen funkade hur bra som helst för mig med rullen och av det lilla jag hunnit sett av staden så verkar det vara lika här. Inte alls svårt att ta sig fram eller in någonstans och hotellet är jättefint med stora rum och vi har havsutsikt. Enda nackdelen här är att wi-fi't endast funkar ute i hallen, så jag får förflytta mig ut dit så fort jag vill få tag på någon eller blogga, haha. 😉 Men det kan jag nog stå ut med.

Såhär ser utsikten ut från hotellrummet och "soltaket" här på hotellet.

/ Stallet /

Hästarna den här veckan

Under tiden jag är borta tar pappa, med lite hjälp av brorsan, hand om hästarna. Så himla skönt att veta att det finns back-up såna här gånger och jag vet att de kommer ha de toppen utan mig, även fast jag måste erkänna att det känns helt åt helvete att åka ifrån dom i hela tio dagar. Senare idag ska LH in på banan och köras utan mig, första gången på alltså typ två år hon åker iväg på något utan mig. Var alltid med (eller körde själv) när hon var hos Linda och lika så sen hon flyttade till mig. Så att hon nu ska åka iväg på banan utan mig känns ju jättekonstigt. Men jag packade hennes saker innan jag åkte och förklarade för pappa flera gånger om hur det skulle vara (även fast han varit med varje gång när han skjutsat in mig och Lh förut haha). Kusken som ska köra henne idag har kört henne förut med så det känns lugnt. Tror de klarar sig hur bra som helst utan mig, men lite nojjig blir man såklart. Egentligen skulle jag vilja ha henne hemma och köra någon vecka till men vägarna är så himla dåliga så de duger inte mycket till. Så toppen att kunna in på banan då och träna. 
 
Annars är det pappa som ska sköta motioneringen av LH. Hon känns bra i hovarna igen och vi siktar på start den 20 november om allt går som planerat. Greven ska Johan hjälpa till med att skritta de här dagarna och Linnson ska de hjälpas åt med. Han har inget riktigt träningschema men är mest bara glad om han får komma ut någon dag. Lurvbollen har skaffat sig en hömage som är värd att motionera lite extra för, hehe. 
Lovar att hålla er så uppdaterad jag bara kan på hästfronten även nu när jag är bortrest. 
 
/ Om mig /

Buss till Spanien

Resan började redan runt kl 01.00 inatt då första bussen rullade upp på gårdsplanen. Med den tog vi oss ner till Stockholm där vi runt femtiden bytte till den större bussen vi ska åka med resten av resan.
Destinationen är Spanien och ni kan ju bara tänka er hur många timmar det tar med buss.. Ja typ en halv evighet.
Men fördelen med buss är ändå att man får se så pass mycket som man missar vid flyg. Innan vi tagit oss till Spanien kommer vi ha åkt genom Danmark, Tyskland och Frankrike. Tror det här blir en riktig upplevelse!
Dessutom ska det bli väldigt spännande att testa resa så här pass långt med rullstolen. Jag är ju relativt resvan runt i Sverige men även här går det knappt att ta sig in till stan hemma utan hinder och problem. Ser framemot att se hur det är i andra länder.

Åh jag vet inte varför bilden blir sned .. Meen iaf, vill ni följa min resa på annat vis än genom bloggen kan ni lägga till mattttii på snapchat. Kommer uppdatera så mycket jag kan därifrån.