/ Om mig /

It's my B-day

20 år! Hur hände det liksom. Nu måste man ju nästan börja bli vuxen (hur nu det ska gå till😜).

Ett kvällsinlägg men kan säga att jag hunnit med mycket under dagen. Jag och tvillingbror blev firade med tårta imorse och efter det blev det skolan och ett besök på Systembolaget efter det. Nästan så det är ett måste när man fyller 20, haha! Sen hem till stallet för att motionera lite häst innan några släktingar kom över på middag. Hur mysig födeledag som helst!
Och tusen, tusen tack till er alla som ringt, smsat, skrivit eller på annat vis hört av sig under dagen. ❤️ Otroligt uppskattat!

Imorgon fortsätter helgen med en tur in på Hagmyren på förmiddagen för att testa Greven igen. Får se om det blir banan eller ut efter slingan. Hoppas på bättre resultat än förra gången.. På eftermiddagen kommer några vänner över på middag och på kvällen väntas utgång.
Spännande, fullbokad & härlig helg! 🎉

/ Foto /

På hästryggen

Jag var ju iväg och fotade Pikanten förut och fick även den äran att hoppa upp på ryggen. Helt oplanerat egentligen, men vi skulle följa en liten stig för att komma till nästa fotoställe och då så var det betydligt mycket enklare att rida dit än att krångla sig dit med rullstolen över alla stenar. Såå fotografen hamnade i och med det på lite bilder hon med! 
 
Så himla kul att rida igen. Händer ju inte så ofta. Dessutom så är fårsskinssadeln väldigt skön att sitta i, känns som att jag äntligen hittat något som passar. Sadeln Pikanten har är ju egentligen min men eftersom den inte kommer till någon användning här hemma så lånar Norunn den så länge. Också kan jag använda den när jag är och hälsar på. Sist var väll i Januari så, haha. 
/ Foto /

Höstfoto

Här om dagen blev det en vända in till Hudik för att fota lite höst(och häst)bilder i olika miljöer. Solen hann tyvärr gå ner innan vi fotat färdigt men lite bilder blev det i alla fall. Kanske blir en till vända nu snart igen för att få till det bättre. :) Här är några snabba från denna gång i alla fall!