/ Foto /

På hästryggen

Jag var ju iväg och fotade Pikanten förut och fick även den äran att hoppa upp på ryggen. Helt oplanerat egentligen, men vi skulle följa en liten stig för att komma till nästa fotoställe och då så var det betydligt mycket enklare att rida dit än att krångla sig dit med rullstolen över alla stenar. Såå fotografen hamnade i och med det på lite bilder hon med! 
 
Så himla kul att rida igen. Händer ju inte så ofta. Dessutom så är fårsskinssadeln väldigt skön att sitta i, känns som att jag äntligen hittat något som passar. Sadeln Pikanten har är ju egentligen min men eftersom den inte kommer till någon användning här hemma så lånar Norunn den så länge. Också kan jag använda den när jag är och hälsar på. Sist var väll i Januari så, haha. 
#1 / / Amanda:

Ser superfint ut! Varför rider du inte längre egentligen?

Svar: Dels för att det gör ont så har svårt att rida längre sträckor, och trava funkar bara på mindre hästar/när det inte skumpar så mycket. Så är mest skritt som gäller när jag rider.
Sen har jag ingen häst, förutom Pikanten då som jag kan rida.

Men saknar det jätte mycket! :) skulle gärna rids oftare.
Matilda Persson

#2 / / Sara Rasmusson:

Så himla nyfiken över hur du tar dig upp på ryggen? :D

Svar: Ställer mig upp i rullstolen och "hoppar" upp i sadeln, haha. Såå osmidigt men funkar helt ok! Tur pikanten är snäll 😂👌🏻
Matilda Persson

#3 / / Sara Rasmusson:

Så himla nyfiken över hur du tar dig upp på ryggen? :D

#4 / / Cecilia:

Skön känsla att sitta till häst igen! =)