/ Mølleslettens Linna / trav /

Linnas dag på Bergsåker

Dagen började ju inte direkt toppen, med en sko på sned innan vi ens hunnit lasta. Så var bara leta upp en hovslagare som kunde hjälpa oss när vi kom fram till Bergsåker (tack Mikael M Andersson för det). Annars flöt större delen av dagen på bra. Linna har skött sig toppen på travbanan, lugn och fin. Men jag tror det lär se lite roligt ut när vi skrittar runt för hand för det är mer Linna som går med mig än jag som går med henne. Eller alltså, jag styr och hon puttar (eller snarare drar) rullstolen framåt . Vi åkte runt stallpacken i typ högsta powerpalk tempo utan att jag behövde ta ett tag på rullstolen själv för den där lilla jäkeln dror runt mig helt obrydd. Alla andra hästar brukar ju liksom stanna när de känner att det blir "stopp" i grimskaftet men hon verkade mer se det som ett tillfälle att få "dra" lite extra. Tur hon tar styrning i alla fall, haha. Spännande häst det här! 
 
Johanna Stark som körde idag och resultatet i loppet blev en femteplats, utan galopp. De körde väldigt säkert och jag tror nog Linna hade kunnat varit ännu längre fram egentligen, men vi slapp galoppen och nu såhär i början (med tanke på alla galopper hon har i raden) känns det bättre att köra på säkerhet än att chansa för mycket. Knappt någon puls när hon kom in från loppet och alla krafter sparade. Så är bara leta nya lopp! 
Snöade gjorde det idag med. Det var man i alla fall inte alls beredd på, usch och fyyy 
 Och så måste jag bjuda er på en mysbild som togs strax innan selen skulle på. Prinsessan vet hur exakt man laddar upp för lopp på bästa möjliga vis och det syns verkligen hur hon njuter av att få all uppmärksamhet. ♥
 Och ja, hade allt med lastningen gått bra så hade denna dag ändå Linna bara fått pluspoäng. Men när vi hade knappa två mil hem så börjde hon krångla i transporten, och var inte alls rolig. Vet inte vad hon fick för sig men är det något jag verkligen inte tål efter alla turer med Linnson så är det hästar som inte står still i transporten, och jag menar en liten Linnson kan två personer med lite tur få tillbaka över bommen men ska ett kallblod börja likadant tror jag knappast man har någon chans. Fattar inte, hon åkte hela vägen hit från Norge utan problem men en resa på knappt en och en halv timme funkar nu. Åh, jag måste verkligen hitta en ny transport.. 
 
(och ja jag ska klippa den där stubbmanen så fort hon sänker huvudet.. :)) 
♥♥
#1 / / Ellen - tävlingsryttare:

Åh va fina! Älskar sista bilden<3