/ L.H Adventure / Linnson / Om mig / trav /

Reportagejobb och två hästar till start

Började som sagt dagen med en resa till Rättvik för att på förmiddagen fota för ett reportage som ska ut i nästan nummer av tidningen Travet. Även fast det inte riktigt blev som vi tänk oss från början så tror jag nog allt blev bra i slutändan ändå. Något fick vi till i alla fall så vi får väl se vad slutresultatet av det hela blir. 
 
Tävlingsresultaten på travet då? Jo efter jobbet var det bara blåsa hemåt för att koppla på hästtransport och lasta på hästarna. Både Linnson och LH startade idag med blandade resultat men jag är supernöjd över båda och det känns verkligen som att stallet är på gång. 

Linnson..
..blev diskad. Två galopper när några gasade förbi och skrek, och en därför att en av vita pinnarna gått sönder (och de såklart inte plockas bort inför ponnyloppet), så han skyggade och tog galopp därför. Men jag har nog aldrig varit så nöjd efter att ha blivit diskad som jag var idag för han kändes verkligen kanon! Hela säsongen i fjol sprang han mest och bromsade men nu vann han ju bygdetravet för någon månad sen och kändes lika fin då som nu. Idag galopperade han bort en tredjeplats men nästa gång har han nosen först igen. I år kan nog bli Linnsons år! 
Kolla in steget! 
 
LH; långlopp och ny kusk. Fantastiskt fin! 
Värmingen var bra, hon var lugn i stallet, lugn på banan och fin i loppet. Blev fyra efter att ha gått invändigt utan att kunna komma ut ur klungan i tid, men när hon väl kom lös så sprang hon absolut fortast över upploppet och var inte alls långt ifrån att bli trea. Snart måste det bara vara hennes tur att få komma först! Så många gånger hon varit nära men fått trafikproblem. Det måste det bara funka ett helt lopp, kapaciteten från hennes håll finns då absolut så med lite tur..