/ Om mig /

Jubileumspokalen, slut på lovet och ungdomsträff

Känner mig som en dålig bloggare nu för tiden men känns knappt som jag hinner öppna upp datorn. I onsdags var sista dagen på sommarlovet och den spenderades såklart på Solvalla där det var superfina travlopp och såklart höjdpunkten av allt, Jubileumspokalen. Bestämde mig redan ifjol att jag skulle åka på det här och nu var det väldigt nära att jag inte kom iväg men jag hamnade ju där ändå och det kändes som ett riktigt bra avslut på en fantastisk travsommar. 
Kom hem fem på torsdagsmorgonen, sov någon timme innan det var dags att åter igen samlas i aulan. Kanske inte det jag längtat efter mest, eller det jag känner jag vill lägga ner tid på, men kan väl egentligen trösta mig med (och motivera mig med) att detta är sista året. Två terminer kvar, sen är jag klar. 
Efter samlingen på skolan åkte jag hem, packade kamera väskan och åkte ut till en Hagmyren profil för att både interjua och fotografera. I vanliga fall brukar ju jag få "slippa" det här med att intervjua och skriva och endast hålla mig bakom kameran men i nästa nummer av tidningen är det min tur att vara reporter. Spännande och lite skrämmande, men otroligt kul. Ska bara få ihop något bra först, haha. 
Torsdagen avslutades i alla fall med att hovis var ut och fixade fötterna på stallets alla hästar och sen blev det ompyssling och stallmys med de fyrbenta resten av kvällen. 
 
Idag då? Jo istället för att lägga sig vid fem på morgon blev det uppstigning för att åter igen styra bilen mot Solvalla. Ungdomsträff på hästsportens hus tillsammans med massa Sleipner ungdomar har stått på schemat och förutom att snacka kallblod har vi fått gått rundvandring runt såväl Svensk Travsports lokaler som på Kanal75, ATG ocg Travronden. Sjukt kul! 

Nu är jag åter igen hemma och jobbar förfullt med bildarbeten och skrivande. Imorgon blir iväg en ny sväng för att intervjua på ett ställe och fota på ett annat. Sen köra hästar och packa inför Göteborg, och efter de där dagarna i Göteborg tänkte jag försöka varva ner lite och kanske möjligtvis fokusera på skolan i ett tag framöver.. 
 
#1 / / Sanna:

Oj vad du håller igång! Men sjukt kul grejer oavsett! :)