/ Allmänt /

Någon slags lägesrapport?

Så nu - tillbaka till rutinerna! För på något vis ska det väl gå. Började dagen med skola och jag måste erkänna att jag får anstränga mig riktigt mycket för att inte vända i dörrkanten och åka därifrån för gott. Vi har knappt kommit igång och jag har redan börjat ifrågasätta min existens på den där skolan. MEN, nu är det "bara" två terminer kvar. Ett läsår. Om jag nu klarar det utan att få psykbryt så är utbildningen klar och jag slipper stället för gott. Lovat mig själv att gå dit med ett leende oavsett hur tufft det än känns så ja, jag ger det ett sista försök. Har varit med om värre men kan lätt konstatera att jag varken har lust eller tid för att sitta i någon skolbänk. 
 
Direkt efter skolan blev det hemåt för lite roligare saker,  nämligen lasta på Greve och Linna för att åka in mot Hagmyren och träna efter vägarna där. Här hemma är nämligen vägarna stenhårda, bommarna stängda efter skogsvägarna och sandbacken är helt förstörd av regnet. Såå är bara lasta och åka iväg så fort man vill göra med än att jogga runt. Men vägarna är fina där och hästarna gillar att träna tillsammans så trots att det blir lite bilåkante så ser jag det inte som något allt för negativt. 
Hästarna var i alla fall fina och jag kan bara ge pluspoäng åt Linna som knappt ligger på något alls i tömmarna. Antingen har hon äntligen börjat komma till ro eller så är fenwick huvan på riktigt magisk. Jag vågar i alla fall inte chansa så huvan får sitta på, haha! 
 
Hemma igen var det, tyvärr, veterinärbesök för Bella som åter igen fått tillbaka fånget. Puls i alla ben och ont, ont, ont. Så nu blir det smärtstillande i 14 dagar framåt och boxvila minst lika länge. Hon har gått i jordhage hela sommaren och lika så nu. Fattar inte varför hon får tillbaka skiten hela tiden. :(( Kan bli galen på det här! 
 
Efter veterinärbesökt fick det bli en sväng till gymmet för min del. Infektionen är fortfarande kvar men det är mindre än en vecka kvar till tjejmilen så känner inte att jag kan vila upp mig riktigt heller. Lite får väl kroppen tåla, haha. Just nu är klockan halv elva på kvällen och jag har precis påbörjat bildredigering från i helgen. Imorgon är det först skola och sen tänkte jag åka ner till Sala för föreläsning. Ingen vila här inte! 
 
Så det var min lägesrapport ifall någon här undrat över hur min lilla måndag har varit. Hörshej! 
 
#1 / / Anonym:

Så tråkigt med denna fång.😔 Har du koll på hur mycket socker du har i grovfodret? Ifall du har hö kan det löna sig att lägga det i blöt ca 1/2 timme.

Svar: Hon äter fortfarande fjolårets så är inte mycket alls 😞
Matilda Persson

#2 / / countrypride.blogg.se:

Så tråkigt med Bella! Undrade just hur det var med henne och om ni lagt körningen på hyllan, men så stod hon ju sjuk.. Hoppas hon repar sig!