/ Foto / Om mig /

Om jag gillar det här? Jag älskar det!

Kroppen mår ok, schemt är fullt och livet är hur kul som helst! Igår blev det fyra olika fotoställen och en hel drös med hästar som fångades på bild. Först massa fina russ i såväl föl som hingstformat, sen fortsatte bilden mot Arbrå för att kolla på en söt liten Raja Mirchi bebis (och även fina kallblodet Silver Stjärna fastnade på bild). Sen åkte ut på unghästbetet och fotade en fin Rose innan det blev en sväng till Bollnästravet för att fota och kolla på kvällstravet där. Idag blev det en sväng till Jan-Olov Persson för att fota Tekno Odin och sonen Tekno Eld. Mycket bilder och väldigt mycket fina hästar, sånt är kul! 
 
Imorgon blir det Gävletravet och jag tar med mig både Linna och Linnson dit för att starta. Söndag fota på Dannero travet. Onsdag jubileumspokalen på Solvalla (om vädret håller i sig..), fredag ungdomsträff på Hästsportens hus, söndag till onsdag Göteborg för att jobba på Ridsports EM. Efter det blir det Sundsvall och Bergsåker för Open Trot helg och helgen efter det blir det Stockholm för att rulla tjejmilen. 
 
Och efter att dessa dagar är över tar jag ett djupt andetag, klistrar på ett leende och sätter mig i skolbänken igen. Sista året nu och jag tänker i alla fall göra så gott jag kan (och försöka klaga så lite som möjligt haha) trots att den där skolan kanske inte är det jag önskar mig mest just nu. 
 
Men jag är taggad på livet och ibland känns det faktiskt som att saker går åt rätt håll.