/ L.H Adventure /

Adventure segrare på Bergsåker 29/12

Idag var det äntligen dags! För idag var det äntligen (äntligen!!) dags för Adventure att vara först över mållinjen. Och jag hann dit och fick för första gången besöka vinnarcirkeln som tränare och delägare (LH har en seger sen förut men då stod jag inte som tränare ännu och jag hann inte fram till vinnarcirkeln ,haha). Jag har fått följa med denna häst från kvallopp till starthäst, med henne körde jag alla licensloppen och med henne gjorde jag allra första loppet med. Och så idag bjöd hon på första riktiga tränarsegern! Alltså de är ju nå sjuukt vad grym hon är, äntligen! Så många gånger vi sagt att nu är det dags också har det bara strulat i loppet istället. Men nu så, äntligen! 
Johan har tränat henne toppenbra så jag kan inte alls ta åt mig hela äran. Det är så många som hjälpt mig med den här hästen genom åren och nu i slutet när jag vart på sjukhuset har hela familjen skött hästarna toppen. Så det känns som att det är jag själv som ikväll ska tacka dom, och framförallt LH för segern. ♥
/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Godmorgon!

Jag struntade i att uppdatera igår då det helt enkelt inte var en sån toppen dag. Jag sov inget på natten innan och hela dagen hade jag ont. Att uppdatera en sån dag kändes bara onödigt. Men idag hoppas jag på blir en bättre dag! Jag ska träffa arbets- och fysioterapeuten och sånt nu på förmiddagen men sen ska jag hoppas på att taxin för en gångs skull är i tid så den kan skjutsa mig till mammas jobb i Hudik så att vi sen kan åka vidare mot Bergsåker och förhoppningsvis hinna fram till sista start. Kvällstrav och Adventure startar där i lopp 9, årets sista start för stallet. Det blir för mig en resa på två och en halv timme och bara det kommer vara krävande med tanke på att jag fortfarande har svårt att sitta upp. Men det blir till att hoppas på att smärtan håller sig på bra nivå, för till bergsåker ska jag! Förra starten fanns det inte en chans i världen på att jag skulle kunna vara med men nu är jag ändå hyfsad och då missar jag helst inte en start i första taget. Ska bli kul att se en travbana med, sist jag var på en sån så satt jag själv i sulkyn.. 
 
/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Tillbaka på sjukhuset

Imorse hämtade taxin upp mig och skjutsade mig vidare till rehabavdelningen.. Gjorde så faktiskt lite ont i mig när jag vaknade imorse till snötäckta träd, sol och faantastiskt fina vintervägar utanför fönstret. Det var som gjort för långtur med hästarna. Men noope. Inte i år. Men jag får väl vara glad över att när jag väl kommer hem på riktigt så har jag missat de två "jobbigaste" (brukar tycka det, men inte i år haha) månaderna och kommer hem lagomt till att snön snart är borta och dagarna är ljusa. 
 
De säger ju att jag blir kvar här på avdelningen januari ut. Men med lite tur får jag åka hem någon vecka tidigare, så det hoppas jag ju såklart på. Sen ska jag få åka hem och ligga i min egen soffa även över nyårshelgen. Så jag kommer förhoppningsvis, med lite krångel, hinna hem och iväg på Bergsåker redan på fredag. Adventure startar då och jag önskar för allt i världen att jag ska hinna dit (det ska bara lösa sig med skjuts och hoppas på duglig smärta så jag klarar långa resan, men det löööser sig!). Måste ju se live hur bra jobb Johan lagt ner på LH den senaste tiden.