/ L.H Adventure / Linnson / trav /

Bergsåker start för Linnson och Adventure

Blev en dag framför Atg Live idag igen för mig när både LH och Linnson skulle starta på Bergsåker. Pappa och Johan som åkte upp med dom idag och Daniel Wäjersten som körde LH och Elin Wickman som fick äran att köra Linnson. Så två helt nya kuskar för hästarna och de får godkänt båda två. 
 
Linnson och Elin var först ut i ponnyloppet och Linnson skötte sig galant och spurtade bra på upploppet men galopperade över mållinjen och blev automatiskt diskad därför. Jag kunde inte se loppet eftersom att det inte sändes men pappa sa att han såg fin ut mellan galopperna så han får väl godkänt ändå.
 
Adventure gjorde ett toppenlopp och kämpade på riktigt bra. Även fast hon blev trött i slutet så gav hon inte upp och kom i mål som fjärde häst. Riktigt bra gjort av henne och jag är såå nöjd. Alla tre hästar har gjort det bra i helgen och det om något värmer lite extra när än själv ligger i en sjukhussäng långt därifrån. 
 
Detta var förmodligen sista starterna för stallet i år. Lh har ett lopp till egentligen men vi får se hur vi gör med det (grabbarna där hemma får bestämma). Annars kan jag säga att det nu blir vinterträning för hela slanten istället!