/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

En rolig helg

Här händer det faktiskt rätt mycket! I torsdagskväll överraskade klasskompisarna Julia och Evelina med ett besök här på sjukhuset. Jag hade ingen aning om att de skulle komma så blev en riktigt rolig överraskning. Och väldigt mysigt att sitta och prata om allt som händer utanför sjukhusets väggar. 
 
Sen i fredags gjorde faktiskt jag och fysioterapeuten en träningsschema till gymmet så nästa vecka kommer jag, förutom de vanliga passen, ha gympass på schemat måndag, onsdag och fredag. Nu ni ska jag igång på riktigt! 
Sen fick jag även denna dag ett oväntat besök, denna gång var det Lena. Jag har inte pratat något med Lena förut men Linda's Girl som hon tränar och deläger stod hos Linda Hedström samtidigt som jag hade Adventure där så jag känner resten av ägarna till Linda's Girl och har följt henne genom karriären. Och alltså otroligt kul med "travbesök"! 
 
Senare blev det ännu mer besök då även syrran kom förbi och hon har faktiskt sovit över här på sjukhuset med mig. Vi har bott i en patientlägenheten som ligger alldeles bredvid avdelning. Så himla mysigt och så fantastiskt skönt att ändå slippa avdelningen litegran. Även om man fortfarande är inne på sjukhuset och sånt så blir det i alla fall lite mer avkopplat och "normalt" i sån patientlägenheten. Vi har haft filmkväll och försökt fått lite julkänsla med glögg, julgröt och pepparkakor. Är inte så mycket till julkänsla här på sjukhuset annars så man får ju passa på! 
 
Idag var det även V75 på Gävletravet, alltså bara ca två mil från där jag är nu. Jag var såå sugen på att åka dit och pappa erbjöd sig till och med att åka dit med mig och bara ha mig halv liggandes i bilen men jag kände ändå att jag inte skulle orka med det. Tyvärr.. Med det får tas igen en annan gång. Idag fick det ses från datorn! 
.. Ååh pappa kom förbi och tittade på travet med mig från sjukhussängen. Haft himla mycket besök de här dagarna och det är verkligen uppskattat, dagarna går liksom lite fortare när man har någon att umgåts och snackat med. ♥