/ Om mig /

God jul på er!

Kvälls/nattinlägg igen men det får väl duga det med! Min jul har varit rätt så lugn, jag har fått tagit det i den takt kroppen tillåter helt enkelt. Morgonfodrade hästarna och satt med i stallet när Johan selade och körde iväg med Daffy. Tog sen de obligatoriska julkorten med pappa, Linnson och Linna innan det blev några timmar i soffan tills vi skulle öppna lite paket. Sen vila varvat med att göra sig i ordning inför kvällen då vi haft middagsbesök. Så ikväll har jag ätit gott julbord och lekt paketleken. 
Tycker jag tagit det lugnt ändå idag men har känts av mycket hela kvällen. Men är väl så att varken kroppen eller knoppen är van så mycket annat än sjukhusrutiner nu för tiden. Trots allt bara drygt en månad sen amputationen så man behöver väll inte vara på topp heller.
 
Imorgon på juldagen är det desto mer aktiviteter såväl i stallet som med vänner och släkt som jag hade, och gärna hade velat, kunna vara med på. Linna, Greve och Daffy ska köras, sen ska resten av familjen iväg och åka skridskor/spela hockey ute på sjön med flera vänner och släktingar innan "kusingänget" ska träffas och gå ut. Jag har biljett och allt in på krogen på kvällen men vet inte ens om jag kommer orka med att vara med på dagen, än mindre på förfesten. Och eftersom jag knappt orkar sitta upp längre stunder känns inte krogen som ett speciellt roligt alternativ, haha. Såå vi får väl se hur morgondagen blir. Om den får tillbringas i soffan eller om jag ska testa utmana kroppen lite mer. Med ut i stallet ska jag i vilket fall som helst!