/ Stallet /

Hästuppdatering

Över två veckor sen jag andades stall luft sist. Två veckor är kanske egentligen inte sån lång tid men dessa veckor känns verkligen som en hel evighet. Dessutom känns det som att jag har noll koll, eller kontroll, över vad som händer där hemma med hästarna (även fast jag får daglig uppdatering) och jag saknar något så litet som att bara kunna rulla ut och klappa om dom när jag vill. Sen saknar jag att köra något enoormt. Att flyga fram efter vägarna med Linna, gasa på i intervallerna med Greve och LH. Eller bara mysa ute i skogen med Linnson och Bella. Jag har ingen aning om hur lång tid det kommer ta innan jag ens är i skick för att sätta mig i en rockard. Just nu känns det väldigt långt dit och det är rätt så jävla tråkigt. Men men, tillbaka ska jag och det är därför jag är på rehab nu. Det får ta den tid det tar helt enkelt.  
 
Meen ni ska inte tro att hästarna står i hage och har det lugnt bara för att jag är borta därifrån. Nejnej, de har hårdträning där hemma nu när vintervägarna är fina och det är faktiskt så att både Linna, Linnson och LH ska starta i helgen! Det blir första gången någonsin som mina hästar startar utan att jag är med och det känns rent ut av hemskt. Mina hjärtevänner kommer vara iväg och starta medan jag ligger i en sjukhussäng. Hade såå gärna varit på plats men det är inte ens ett alternativ som det är nu.. Istället är det pappa, Johan och Sandra som ser till att de är redo för start och det är även de som tränar och sköter om hästarna nu när jag är borta. Jag har fått daglig uppdatering om hästarna och hur träningspassen har gått så jag vet att de är i topptrimm inför loppen i helgen. Tvivlar inte en sekund på ligan men såklart nervigt att inte få vara med och hålla koll på allt själv nu när det blir start. 
Men såklart kul med start oavsett. Hoppas på att alla kusar gör sitt bästa och muntrar upp matte lite extra! 
 
Här är lite bilder jag fått skickat till mig under dessa veckor. De flesta är på Linna men brukar lätt bli så, tihi.♥
Linna efter en ridtur ♥
Linna ute med tryckvagnen
Linna på väg hem 
Åååh Linna hemma! 
En trött LH efter intervaller ♥
Bästisarna Linnson och Pappa efter snöpulsning sent på kvällen efter att jobb och jordbruk är fixat. Sjukt tacksam över att jag har alla som ser till att hästarna sköts och tränas nu när jag är borta trots att de alla har jobb och andra aktiviteter på dagarna. Helt underbar familj har jag! ♥
 
 
Sen är det faktiskt så att Bella har flyttat, på obestämd tid. Är en familj i grannbyn som lånar henne. Kändes jätte jobbigt att hon skulle flytta innan jag åkte in till sjukhuset men nu när hon väl har flyttat är det lite svårt att ta in. Jag har ju i och för sig inte ens sett den tomma boxen än så det känns ju liksom som att hon fortfarande står där hemma. Men känns ändå jätte bra att hon är hos Elsa och hennes familj. Vet att hon har det toppen och blir ompysslad, riden och älskad precis lika mycket som hon blivit här genom åren. Sen står hon så pass nära så att jag kan hälsa på henne när jag vill bara jag blir piggare. :)  

#1 / / Anonym:

Hoppas du snart kan vara tillbaka i stallet hos hästarna 😊